Qatar Airways lanseaza zboruri catre Australia

qatar

Compania aeriana Qatar Airwaysa anuntat ca doreste sa extinda programul de zbor in Australia si va rula cuse pe ruta Doha – Perth. Incepand cu 1 decembrie 2012, Qatar Airways va desfasura curse catre Perth cu o frecventa de trei ori pe saptamana, in zilele de luni, marti si joi.

Testari in perioada sarbatorilor

Desi la inceputul anului seful executiv al companiei declara ca nu este interesat momentan sa intre pe piata din Australia, acesta a decis sa testeze profitabilitatea zborurilor in perioada sarbatorilor de iarna. Richard Oliver, manager operational la Qatar Airways, a precizat ca in prima etapa de testari va lansa curse pe ruta Doha – Perth, iar in luna ianuarie 2013 va desfasura zboruri pe ruta Doha – Melbourne. Oliver este de parere ca rezervarile de bilete de avion vor fi numeroase si ca programul de zbor se va mentine pe tot parcursul anului 2013. In decembrie, pasagerii care vor calatori pe ruta Doha – Perth vor beneficia de meniuri speciale. Richard Oliver a mentionat ca bucatarii care lucreaza pentru Qatar Airways vor pregati meniuri formate din fructe de mare si vinuri frantuzesti. Toate aceste facilitati vor fi incluse in tariful biletului de avion. Pentru moment, Qatar Airways nu are posibilitatea sa opereze zboruri ieftine catre Australia, dar nu exclude aceasta posibilitate pe viitor. Zborurile catre Perth vor fi rulate cu aeronava Boeing 787 Dreamliner.

Pachete turistice complete pentru clientii arabi

Pasagerii arabi care doresc sa petreaca sarbatorile de iarna in Australia pot achizitiona pachete turistice formate din servicii de cazare si transport. Pachetele includ zborul cu avionul pentru doua persoane si cazare la hotel de 5 stele timp de 7 nopti.

Qatar Airways este o companie aeriana araba cu baza centrala pe Aeroportul International din Qatar. Compania a fost infiintata in anul 1993 si desfaosara 108 zboruri in fiecare saptamana catre 117 destinatii internationale. Programul de zbor al Qatar Airways reuneste destinatii din Africa, Asia, America de Nord, America de Sud si Europa.