Despre calculatoarele si laptop-urile de la Samsung

samnsung

Laptop-urile devin incet-incet o reala necesitate, intr-o lume in care nevoia de portabilitate e din ce in ce mai mare. O confirma asta statisticile oficiale, care arata clar ca numarul celor cu unitati desktop scade din ce in ce mai mult, cu fiecare zi ce trece, sau mai bine zis, cu fiecare model de laptop proaspat lansat.

Stim, foarte multa lume cauta acum un laptop ieftin si bun, dovada ca piata notebook-urilor cu un pret situat intre 1500 si 2000 de lei a crescut estrem de mult in ultimul timp, ba chiar mai mult, saptamanal sunt lansate produse din aceasta gama, al caror pret coboara uneori si sub bariera de 1000 de lei, facilitand astfel cumpararea lor de catre clientii cu probleme de buget.

Din fericire insa, cel putin in ceea ce priveste notebook-urile, indiferent ca vorbim de laptopuri Samsung, Dell, sau HP, romanii au bine infipta in cap ideea ca ceea ce este extrem de ieftin, nu poate fi bun in niciun caz.

Adevarul e ca, sunt foarte rare cazurile in care produsele ieftine ofera mai mult decat un produs cu un pret mediu spre mare, ba chiar am putea spune ca pentru a gasi un astfel de laptop, trebuie sa rascoliti mai tot segmentul online de IT, insa nici asa nu aveti garantat faptul ca veti gasi un notebook sub 1100 de lei care sa poata fi in stare sa ofere mai mult decat un laptop produs de o firma serioasa, cu un pret cu 500-600 de lei mai mult.

Personal, prefer laptop-urile Samsung. Mi se par bune, rezistente si accesibile ca pret. Sigur, mai exista si calculatoare ieftine, care ofera multe avantaje si o cantitate mare de resurse si posibilitati, insa eu, unul, prefer sa fiu fidel brand-ului.

Si totusi, de ce Samsung?

De ce recomand si altora laptopuri Samsung? Destul de simplu, daca ne intrebati pe noi:

  • pentru ca au un pret bun si ofera performante destul de inalte;
  • pentru ca au cele mai bune display-uri din lume, cu mult peste Sony Vaio sau Dell;
  • pentru ca sunt cunoscute a fi rezistente si robuste;