Scoate copilul din tine – Festivalul Tr3i animat

Nu, nu ma refer sa-l scoti fizic la nastere, dupa travaliu. Ma refer la copilul spiritual pe care orice adult e dator sa-l pastreze in inima de-a lungul vietii. Din cand in cand, e bine sa-l mai lasi la butoane, sa se joace pe-afara cand viata tinde sa vina de-a berbeleacul peste tine. Te ajuta sa te mentii sanatos in nebunia din jur.

Copilului din tine sigur i-au placut si inca ii plac animatiile. Acolo si-a confectionat o evadare din cotidian in personajele desenate care i-au populat copilaria. Copilul din tine sigur va fi bucuros cand va afla ca il scoti la o proiectie de desene animate, triate din mai multe perioade, in cadrul Festivalului TR3I ANIMAT care debuteaza vineri 15 februarie, la ora 16.00, in sala Chopin, Palas. Pe langa desene animate, reprezentatiile se vor desfasura si sub forma de muzica si teatru. Muzica e asigurata de catre Madalina Lefter, teatrul e prestat de catre un grup de actori profesionisti de la Teatrul Studentesc Ludic. Muzica si teatrul vor infasura semnificatiile reprezentate de desenele animate in viata artistilor de pe scena.

Biletul costa 7 lei si poate fi preluat la intrarea in sala sau in liceele si universitatile din Iasi, de la membrii programului Youth Bank. Totodata, biletele se pot rezerva online si aici.

Youth Bank reprezinta un program educational ce se ocupa cu strangerea fondurilor de catre liceeni, in scopul finantarii ulterioare a unor proiecte propuse tot de catre elevi. Festivalul in cauza face parte dintr-o campanie de fundraising, demarata pentru a sustine ulterior proiectele liceenilor.