Secretele masajului taoist

tao erotic massage

Probabil nu v-ati fi asteptat ca peisajul conservator al orientului extrem sa fie izvorul uneia dintre cele mai importante culturi ale sexualitatii, insa in China Antica s-au pus bazele masajului taoist – un procedeu de relaxare centrat pe armonia dintre bunastarea fizica si cea mentala. Taoistii erau o categorie aparte de medici, pentru ca se preocupau in egala masura de deslusirea unor afectiuni sistemice, insa incercau pe cat posibil sa dovedeasca beneficiile pe care le poate oferi o viata sexuala completa, lipsita de restrictii si plina de satisfactii. Ei au dezvoltat o sumedenie de practici erotice, unele mai vechi de peste 2000 de ani, care sunt implementate in ziua de astazi in decorurile sofisticate ale saloanelor de masaj erotic. Nu doar publicul oriental a ramas fidel acestor metode inedite de relaxare si autocunoastere, ele ajungand treptat si in mediul european unde au beneficiat de un succes atipic.

O descriere mai ampla a masajului taoist implica si anumite explicatii de ordin filozofic, ideea principala fiind reprezentata de legatura divina care se stabileste intre cei doi parteneri in timpul actului sexual. De asemenea, in cultura taoista se considera ca asa – zisa stare de „excitatie” reprezinta in fapt o cantitate variabila de energie sexuala, utila pentru a atinge pragul fericirii si satisfactiei absolute. Un detaliu important care defineste practica taoista reflecta lipsa orgasmului, care nu este considerat un moment maxim de placere sau o eliberare completa de tensiune si stres, ci o pierdere importanta de resurse interne, vitale.

Orgasmul nu conduce la o stare de implinire fizica, mai degraba fiind o premisa pentru o stare profunda de oboseala, somnolenta si deprimare. Starea de placere trebuie sa fie intens prelungita de catre ambii parteneri, doar asa cuplul reusind sa isi solidifice legatura spirituala si cea fizica. Masajul este una dintre cele mai importante practici taoiste prin intermediul careia partenerii pot atinge fericirea absoluta, insa atingerile intime vor fi percepute la cel mai inalt nivel daca ambientul este unul pe masura.

Daca doriti sa fiti personajul principal intr-o experienta orientala inedita este esential sa pasiti pragul unui salon care ofera astfel de momente de relaxare, site-ul www.tao-erotic-massage.ro oferind informatii pretioase pentru persoanele care doresc sa se initieze in aceasta arta antica, asemuita cu un drum sublim catre fericirea infinita. Exista cateva detalii importante care garanteaza succesul unui masaj erotic taoist. In primul rand, gradul de luminozitate din incaperea respectiva trebuie sa fie unul cat mai fad, pentru un plus de intimitate si eleganta ambientala. Cultura orientala aduce in prim plan o gama cromatica senzuala, definita prin doua nuante romantice si rafinate: rosul aprins si violetul regal. Prima este fara doar si poate definitia sexualitatii deschise, dar si a romantismului clasic, in timp ce a doua are rolul de a crea un ambient relaxant, jovial, intim si linistitor.

Ideologia taoista infatiseaza alte doua elemente de mobilier care au o importanta definitorie pentru un masaj de succes. Primul este patul, care trebuie sa fie suficient de spatios pentru ca partenerii sa se simta in largul lor in timpul masajului. Lenjeria confectionata din matase este un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca din arsenalul erotic, culorile recomandate de specialistii fiind rosu, rose-ul sau albul imaculat. Al doilea element placut intr-o camera de masaj este oglinda, aceasta fiind considerata o prezenta constanta in fanteziile publicului masculin sau feminin, dar si o maniera inedita prin care va puteti obisnui cu propriul fizic. Contopirea celor doua simboluri orientale, Yin si Yang, nu poate fi completa fara un fundal sonor imbietor, care sa vibreze sub acordurile instrumentale fine. Artificiile aromatice sunt cele care vor contura atmosfera de vis, lumanarile parfumate si uleiurile esentiale fiind indispensabile pentru un masaj erotic reusit.