Nu mi-e frica de…plafar

ceaiuri din plafar

Teama de necunoscut trebuie invinsa, asadar de fiecare data cand m-am simtit mai rau am procedat ca fiecare, am fugit repede sa cumpar medicamentul necesar din farmacie.  Simplu. Drumul pana la farmacie, discutia cu farmacista, ajuns acasa si pus pe luat  medicamente mai rau ca pe bomboane.

Una peste alta mai contribuie si factorii externi ai acestei societati poluata de stres. Cum de altfel stateam in pat sa ma linistesc, incep a butona televizorul. Nimic interesant- stiri cu crime, politica, la sport era box, emisiuni de gatit si cand ma hotarasc sa inchid Tv tocmai se prezenta o emisiune “Despre tratamente alternative”.

Subiectul vorbea despre stres si oboseala organismului. Nu parea interesant, dar neavand ce face am urmarit mai departe. Astfel am aflat ca exista si solutii alternative la medicamente. Nu am intrat niciodata intr-un plafar sa cumpar ceva de acolo. Intotdeauna am avut impresia ca acolo in afara de ceaiuri, prafuri la saci pentru diverse chestii  nu gaseam nimic interesant, de aceea imi era teama sa intru intr-un astfel de loc.

Am stins TV-ul de nervi si ma uitam pe geam. Forfota mare, inghesuiala pe strada, ploaia care nu se mai termina… Apoi dau drumul la calculator. Sa ma joc nu aveam chef, la film trebuia sa descarc si apoi dura o vesnicie. Intru pe net, da ce sa fac?.. Intr-un final intru pe Google.ro si … nimic. Imi aduc aminte de emisiunea de mai devreme si scriu: “plafar”.

Accesez cateva din ele care erau in  ordine de sus pana jos. Reclama, reclama si iar reclama. Oftez si mai caut. Gasesc printre altele si unul lipsit de publicitate. Interesant zic eu. Dau sa caut dupa “oboseala”, apoi imi returneaza o sumedenie de produse. Citesc despre fiecare si intr-un final selectez cateva. Apoi accesez pagina de contact, formez la telefon, fac comanda de produse. Si gata.

Parca totul sa petrecut repede. Pana la urma trag concluzia ca nu are de ce sa-mi fie frica de … plafar. Pe de alta parte am aflat ca pot gasi lucruri interesante si necesare, plus ca nu voi merge dupa produse sa le cumpar, mai ales ca ploua.