Sediu social pentru firma – cum obtii unul in timp scurt

sediu

Daca vrei sa fii un antreprenor de succes, primul pas pe care il ai de facut este sa iti infiintezi propria firma. Pentru a avea o firma de succes este foarte important sa faci un prim pas cu dreptul si sa reusesti sa gasesti acele cai prin care cu destul de putini bani sa reusesti sa cresti din ce in ce mai mult, in directia favorabila tie.

Pentru o firma nou-infiintata ceea ce trebuie sa stii este ca ai nevoie de un sediu social care sa nu iti consume jumatate de banii pe care i-ai alocat pentru administrarea firmei. Acest lucru il poti obtine in doua feluri: fie prin obtinerea aprobarilor pentru stabilirea sediului social in propria locuinta, aprobari pe care va fi nevoie sa le obtii de la vecinii din dreapta, stanga, de sus si de jos, plus aprobare de la Asociatia de Locatari. O a doua varianta este aceea a obtinerii de gazduire sediu social la avocat. In schimbul unui onorariu rezonabil, acesta iti poate pune la dispozitie sediul de avocatura pentru stabilirea sediului social. Atentie, acest lucru nu implica si desfasurarea activitatii la acelasi sediu.

In schimb, ceea ce poate face firma de avocatura este sa obtina pentru tine actele necesare si in acelasi timp sa iti puna la dispozitie diverse alte servicii. De exemplu, una din firmele de avocatura existente deja pe piata iti poate pune la dispozitie un birou virtual pentru redactarea si transmiterea corespondentei, precum si pentru primirea si trimiterea documentelor prin intermediul fax-ului.

Pana la urma, stabilirea sediului social la o firma de avocatura te poate ajuta sa creezi primele relatii cu o firma, primele parteneriate de incredere si poate, de ce nu, primii clienti. Cand esti la inceput cel mai bine este sa faci in asa fel incat sa reusesti sa obtii cat mai multe legaturi in exterior si sa reusesti sa te faci cunoscut pentru cat mai multi oamenii. Mai ales daca vorbim de avocati specializati in infiintari firme, acestia te vor putea ajuta sa obtii pentru firma ta servicii sau relatii de incredere care sa te ajute mai departe in dezvoltare pe termen lung.