Vitrina: siguranta si aspect estetic

milano

Scopul principal al fatadei magazinului dvs. este acela de a fi vizibil, pentru a atrage atentia oamenilor si pentru a le da un motiv pentru a opri şi a intra în magazin. Deci, cum puteti realiza acest lucru? Iată câteva sfaturi:

Logo – aveţi nevoie de un logo distinctiv în partea de sus a fatadei magazin. Aceasta trebuie să fie litere volumetrice mari şi îndrăzneţe pentru a fi vizibil de la un drum lung. Puteti alege si un sistem de iluminat frumos daca este deschis pe timp de noapte. Să considerăm un semn tridimensional pentru a creşte vizibilitatea din lateral.

Culoare – Evitati culorile plictisitoare care se amesteca în fundal. Ai nevoie să luati în considerare brand-ul şi tipul de magazin. Alege o culoare pe care oamenii o asociaza cu tipurile de produse / servicii pe care le vinde magazinul dumneavoastra.

Afişaj – fereastra magazinului este şansa ta de a atrage atentia oamenilor atunci când trec prin fata acestuia. Afişează o selecţie de produse populare în faţa magazinul dumneavoastra. Dacă rulaţi promoţiile asigurati-va ca aveti un poster mare în fereastra care spune oamenilor exact de ce ar trebui să oprească şi intre inauntru, aveţi nevoie sa le oferiti un motiv solid să se oprească din drum!

Adresaţi-vă consiliul local dacă puteti pune nişte panouri in afara magazinului pentru mai multe oportunităţi. Ar trebui sa va ganditi si la securitate! Aveti lucruri de valoare in interiorul magazinului? Doriti a va proteja de eventuale acte de vandalism? Magazinul este situat in loc slab iluminat pe timp de noapte si cu trafic scazut? Luati in considerare montarea unui sistem de grilaje metalice, de tip rulou, sau un alt mecanism similar de protecţie.

Sistemele de grilaje metalice ofera protectie antiefractie si impotriva actelor de vandalism. Puteti alege diferite tipuri de lamele ale sistemelor de grilaje metalice: grilaje metalice cu lamele pline sau lamele perforate, grilaje metalice din tuburi ondulate, grilaje metalice din bare tubulare etc. In functie de tipul lamelei sistemului de grilaje metalice veti avea un anumit grad de vizibilitate in interiorul magazinului.

De exemplu, sistemul de grilaje metalice cu lamela plina nu permite nici un fel de vizibilitate in interior, pe cand sistemele de grilaje metalice cu lamela din bare tubulare sau din bare ondulate, permite trecerea luminii si o buna vizibilitate in interior, in pozitia inchis. Pe langa sistemele de grilaje metalice, ati putea instala un sistem de alarma, camere video, si de ce nu, ati putea contracta un societate de agenti de paza si protectie.