Sejur Kemer – o idee ideala de vacanta!

kemer

Despre Kemer – Acesta a fost un oras istoric, inundat de prea multe ori, fapt care a dus la construirea unui zid in jurul acestuia pentru a preveni inundatiile, de aceea a ajuns sa fie cunoscut ca orasul arc sau ca un Kemer. Este un loc unde radacinile turcesti sunt clar vizibile si este cunoscut pentru arhitectura sa frumoasa si a patrimoniului cultural. Kemer a fost considerat un oras turistic doar in ultimele cateva decenii, insa in prezent este o destiantie considerata ideala de foarte multe persoane care aleg sa petreaca un sejur Kemer. Locatia – Kemer este situat in Sud-Vestul Turciei si arata ca o intindere a Marii Mediterane. Altitudinea sa fata de nivelul marii este de doar 13 metri, explicandu-se astfel probabil desele inundatii.

Climatul – verile sunt extrem de calde, fara nici un semn de ploaie. Da, este adevarat ca este o zona destul de umeda unde uneori umiditatea poate atinge si 99%. Acest lucru este numit de catre localnici efectul de coasta. De asemenea din cauza altitudinii sale foarte joase exista sanse mari pentru inundatii, astfel incat Kemer mai este cunoscut ca fiind un oras vulnerabil din acest punct de vedere.

Cultura – Aruncand zarurile in trecut observam ca locul are o larga cultura turceasca. Dupa toate pe care le-a vazut Imperiul Otoman, acesta este o combinatie a populatiei din est cu cea din vest si acest lucru face un oras cu adevarat Euroasiatic, in fiecare sens al cuvantului. Oamenii din aceasta regiune a Antalyei sunt foare calzi si primitori si intotdeauna va vor ajuta in orice problema cu zambetul pe buze.

Cazare – pentru cazare aveti o oferta extraordinar de mare si de bogata de hoteluri Kemer. Exista aici  foarte multe hoteluri de 5 stele cu servicii ultra all inclusive, ca sa aveti astfel o vacanta de vis.  Le Jardin Resort Hotel de exemplu dispune de 275 de camere. Acestea includ apartamente de lux de asemenea. Plaja privata cu siguranta va va uimi. Acest hotel are un intreg oras construit in jurul lui. Phaselis Princess Hotel si Chateau sunt alte cateva hoteluri de prestigiu. Exista o multime de lucruri despre Kemer care au fost  ascunse de toata lumea si nici in ziua de astazi nu au iesit la suprafata in totalitate, chiar daca acum sunt disponibile multe ghiduri turistice.

Daca v-ati hotarat sa petreceti o vacanta in aceasta statiune minunanta va invitam sa cautati ultimele oferte last minute Kemer disponibile la agentiile de turism din tara. Va dorim concediu placut alaturi de cei dragi!