Timpul zboara mai repede in momentul in care te joci alaturi de prietenii tai!

Timpul zboara mai repede in momentul in care te joci alaturi de prietenii tai!

Jocurile de rummy se afla in topul celor mai populare jocuri de pe planeta. Acestea, pot fi jucate atat acasa, cu prietenii, cat si in cazinouri sau prin intermediul internetului. In ultimii ani, s-au dezvoltat foarte multe site-uri in care poti sa joci rummy, peste tot in lume. Pe internet, acest joc poate fi jucat in mod real (folosind bani reali, in cazul in care te simti norocos), sau in mod virtual (folosind bani virtuali, in cazul in care joci doar pentru a te distra).

Fie ca joci rummy pe bani cu prietenii, sau cu alte persoane necunoscute, trebuie sa fi in permanenta atent, deoarece jocuri cu zombis-a demonstrat ca exista mai multe tipuri in care ceilalti parteneri de joc pot trisa.Cea mai des intalnita metoda de trisat la rummy, este cea a lentilelor de contact si a cartilor marcate cu cerneala invizibila. Lentilele nu pot crea probleme, deoarece le purtati la ochi si nimeni nu va banui. Cerneala invizibila, nu va putea fi depistata decat cu ajutorul lentilelor si nu prin atingere sau iluminare cu diverse lampi.

O alta modalitate de a trisa, este prezenta unor microcamere speciale, care pot citi foarte repede piesele de rummy si prezenta unui program de analiza pentru a maximiza sansele de castig. Microcamerele speciale pot fi ascunse in scaun, masa, telefon, curea, tablouuri, nasturi si multe alte obiecte. Microcamerele speciale, pot contine microcamere de scanare, ce pot analiza piesele de rummy si le pot transmite informatiile la distante de pana la 5 km pe un laptop.Acestea sunt metode ceva mai ingenioase si costisitoare. Daca nu dispui de banii necesari pentru achizitionarea unora dintre aceste unelte pentru trisat in jocurile de rummy, poti incerca sa folosesti metode ceva mai traditionale.

In cazul in care exista mai multi jucatori prezenti la un joc de rummy, doi dintre ei pot colabora. In aceasta situatie, ei isi pot inmana carti pe sub masa atunci cand ceilalti jucatori nu sunt atenti. O alta metoda de trisat, este cea in care, jucatorul sau jucatorii fura in mod intentionat piese pe care le folosesc in diverse combinatii.Aceste metode traditionale, desi nu costa nimic, sunt foarte riscante. In cazul in care jocul se desfasoara impotriva unor persoane necunoscute si esti prins, lucrurile se pot complica foarte mult.