Soc! Iasiul a devenit un oras curat!

Sau cel putin imprejurimile lui. Am constatat asta dupa ce am fost ieri in inspectie sa identificam mormanele de gunoi lasate ratacite de la ultimul recensamant de colectare. Actiunea a facut parte din initiativa lui Marius Sescu, angrenat in campania Expeditia Verde. Sunt4 blogeri inscrisi, Marius e in frunte si asa trebuie sa ramana pana la capat. Deci nu strica o mana de ajutor sa-l mentinem in top.

Ieri, ne-am organizat in echipe si am purces la cartat zone cu gunoaie. In squad-ul meu au mai venit Acsel, Ionutsi Irina ( nu stiu daca ai blog sau ceva, deci link-ul nu e prezent deocamdata :) ). Ne-am aventurat cu micul Gigant al lui Acsel in safari, in zona Lacul Chirita, de pe langa aeroport. Si sa vezi dracie, abia de-am scos 4 mormane amarate de gunoi. Acsel a localizat prin GPS, Irina a tras cadrele, Ionut a notat constiincios datele pe fise, eu…m-am uitat ca Dan Voiculescu. Pacat ca am uitat sa ne semnalam prezenta pe FourSquare : ” You just checked-in in Chirita Lake”.

Dezorientati si debusolati ca n-am gasit mai nimic de munca, am zis sa dam o tura si pe zona viticola de pe deal, din stanga Ciricului. Absolut nimic notabil. Deci, ceva e putred in Danemarca. Cum, dom`le, asa de slaba productia de PET-uri si alte daravele la hectar? Nasol, propun un apel la constiinta locala. Apucati-va bre, de treaba si reimpaduriti cu plastic si alte chestii care se degradeaza greu mediul neintinat. Avem o reputatie de aparat. :)

Per total, e bine ca ne-am strans ceva oameni si am mai facut o miscare prin natura. Succes Marius in continuare cu concursul.

Lanterna e misto, by the way. Si, sa nu uit, Acsele, ce-ti mai place sa testezi! :P Iti pun titlu in tabloid.