Sparge gheata la date cu un espresso rece!

espresso rece

Va cunoasteti de putin timp, insa simti ca uiti de tine in preajma ei? Ce mai astepti? Propune-i o intalnire romantica si petreceti ceva timp impreuna, pentru a va cunoaste mai bine! Daca metoda ta de a sparge gheata este efectiv sa starnesti curiozitatea partenerei printr-un gest absolut neasteptat, atunci trebuie sa ii lansezi o invitatie la tine acasa, unde veti putea savura in liniste un espresso demential care va va scapa de inhibitii. Avand la dispozitie un espressor performant, precum Philips HD8652/59, care iti poate pregati bautura atunci cand ii setezi ora, nu va trebui sa iti mai faci griji pentru nimic. Totul este pus la punct!

 Ca multe situatii incomode, inceperea unei conversatii cu o persoana de care nu te simti foarte apropiat poate fi imbunatatita instantaneu cu o ceasca de espresso. Te-ai gandit sa cumperi cafeaua? Renunta la idee! Da-o pe spate cu un espresso proaspat preparat, condimentat subtil cu un praf de scortisoara sau un touch de lapte condensat. Un espresso bine pregatit te va face sa prinzi aripi pentru ca nu te va parasi niciodata in momentele cele mai importante care vizeaza obiectivele in dragoste. De aceea este perfect logic sa o folosesti ca o prelungire a bunei intentii. Ai putea, de asemenea, sa pregatesti o ceasca in prealabil si sa o oferi ca un gest prietenos atunci cand o apelezi random si nu ai nicio idee despre cum ai putea organiza o intalnire in doi! Orice ai decide, asigura-te ca jocul tau va incepe cu o ceasca de espresso, iar restul va urma de la sine.

Racoreste-i imaginatia cu un cafe frappe

Fetele bune nu se gasesc pe toate drumurile, iar tu stiai asta inainte sa o cunosti. Te trateaza cu raceala si pare ca nu vrea sa iesiti impreuna in veci? Atunci aceasta atitudine ar trebui sa iti dea de inteles ca isi ascunde sentimentele. Asigura-te ca accepta sa petreceti cateva ore impreuna si rasfat-o pe masura pretiozitatii ei. Seteaza temperatura frigiderului performant pe care tocmai l-ai achizitionat pentru a raci suficient espressoul proaspat preparat si adauga-i un strop de frisca lichida , iar deasupra presara un praf de scortisoasa. Nu doar ca o vei ajuta sa se relaxeze, insa ii vei demonstra ca iti pasa cu adevarat de ea. Faptul ca ai preferat sa te ocupi personal de gustari si bauturi va avea multe de spus despre cum esti tu, de fapt, si cat inseamna ea pentru tine.

O intalnire romantica se poate consuma in compania a doua frappe-uri savuroase, tocmai scoase din frigider, sau alaturi de un espresso preparat intr-un aparat deosebit, care te va ajuta sa oferi o bautura intensa si savuroasa. Cafeaua te va ajuta sa te relaxezi si te va scapa de inhibitii, iar daca nu ai incredere intr-o bautura calda, un frigider performant te va ajuta in cateva clipe sa transformi un espresso fierbinte intr-un frappe de zile mari!