Stilurile fotografiei pentru nunta

Fotografie nunta

Stilul traditional este cel mai familiar. Fotografulului ii este atribuita o lista cu principalele momente ce trebuiesc fotografiate, luand in cele mai multe cazuri rand pe rand toti invitatii. Un fotograf nunta profesional iti va oferi pozele acestea plus ceva instantanee. Pozitia, lumina, unghiul…ar trebui sa reflecte experienta fotografului. Avantajul stilului traditional este faptul ca poti prezice oarecum ce poze vor fi facute si unde, calitatea acestora fiind singura care difera de la un fotograf la altul.

Stilul documentari(jurnal) a crescut mult in popularitate in ultima vreme. Acest stil este caracterizat printr-o multitudine de poze facute pe parcursul intergii nunti. Aceste poze ar trebui sa relateze pas cu pasa ziua nuntii tale. Ca si cum ai fi citit o poveste. In acest caz fotograful se afla la nunta ta pentru a documenta evenimentul printr-o serie de fotografii, fie ele facute in momente neasteptate fie in momente prestabilite. Un fotograf nunta experimentat cu acest stil iti va oferi fotografii neasteptate, surprinse in momente pline de emotie si realiste.

La stilul documentar, poti ignora total fotograful. Acesta isi va face treaba fara ca tu sa stii, va surprinde momentele pe neasteptate iar la finalul zilei tu vei avea un album care descrie nunta ta in toata splendoarea ei. In mare parte la asta se rezuma fotografia de nunta. Dezavantajul acestui stil il reprezinta faptul ca nu prea stii care va fi rezultatul final si va trebui sa te bazezi in totalitate pe experienta fotografului.