Tehnici practice de respirat pentru orice persoana – II

Tehnici practice de respirat pentru orice persoana - II

Respiratia egala este similara cu respiratia controlata de baza , dar exista unele numarari implicate. Inspira si expira prin nas timp de patru puncte. Odata ce obtineti acest lucru, incercati sase pana la opt numere pe respiratie, atat in ​​interior cat si in exterior.

Tehnica 4-7-8 isi propune sa reduca anxietatea si sa va ajute sa dormiti. Incepeti prin a-ti desparti usor partile buzelor si a face ca sunetul de sunet sa expiri prin gura. Apoi, inchide buzele si inspira prin nas in timp ce numeri mental pana la patru. Tineti-va respiratia timp de sapte secunde, apoi expirati prin buzele despartite timp de opt secunde. Repetati de cateva ori.

Tehnica 7-11 va poate calma mintea si reduce tensiunea arteriala. Respirati incet din diafragma inferioara, inhaland incet timp de sapte secunde. Apoi expirati incet, numarand pana la 11. Ar trebui sa va simtiti umerii si gatul relaxandu-va. Repetati de mai multe ori. Daca doriti sa va indreptati pana la 7-11, reduceti numarul la respiratie pentru trei si afara pentru cinci.

Simte diferenta

Indiferent daca utilizati un amestec de aceste tehnici, preferati una peste cealalta sau alegeti una dintre multele metode diferite gasite online, practicarea respiratiei controlate zilnic se simte bine. Si ori de cate ori simtiti tensiunea, anxietatea, stresul, panica sau furia pleaca, folositi-l ca instrument pentru a va mentine calmul.