Tendinte in manichiura cu oja semipermanenta

Oja semipermaneta Magic Nails

Calatoria in cautarea celor mai frumoase modele de unghii sau forme ale acestora este in plina desfasurare. Un aspect ingrijit si placut al manichiurii este obictivul fiecarei femei cand vine vorba de frumusete. Multitudinea de solutii puse la dispozitie fac ca imaginatia cu privire la modele realizate sa fie de neegalat. Oja semipermanenta a aparut de ceva timp, fiind cea mai bine primita solutie de realizarea a manichiurii de catre femei, mai ales ca se poate folosi si acasa, fara a mai fi necesar deplasarea la un salon de infrumusetare.

Avantajele unei oje semipermanente sunt numeroase, in afara faptului ca ai la dispozitie o paleta intreaga de culori, oja semipermanenta este cea mai usor de aplicat, pe langa cea clasica, diferenta constand in faptul ca aceasta este destul de rezistenta. Poate fi aplicata pe orice fel de unghie, insa nu se pot realiza constructii ale unghiilor pentru ca nu permite acest lucru.

Modelele cele mai apreciate de doamne si domnisoare cand vine vorba de manichiura semipermanenta sunt culoarea nude, clasicul french sau oja mata. Pentru anotimpurile reci, cel mai mult se folosesc culorile pale, nu foarte stridente, insa in perioada verii, femeile apeleaza la tot felul de modele indrazneste care sa le puna in valoare starea de spirit, sa se completeze perfect cu bronzul proaspat, iar o gama de culori calde si de vara este oferita de oja semipermanenta ATA.

Culorile metalizate s-au pastrat anul acesta in trend, fiind din ce in ce mai solicitate de catre cliente, mai ales in combinatii cu modele inedite. Oja semipermanenta iti permite sa realizezi un model mult mai usor, pentru ca nu necesita o atentie sporita in comparatie cu gelul, care daca sta prea mult afara se poate intarii. Uscarea este la fel de rapida si, in plus, nu sunt atat de multe etape in realizarea unor unghii de invidiat.

Modele indraznete si inedite au fost definite si prin french-ul reinventat, cuticulele colorate, imprimeurile grafice, dar si combinatia de nude si negru. Acestea fac parte din tendintele in manichiura utilizate in acest an. Datorita ojei semipermanenta, multe femei au revenit la aspectul natural al unghiilor, nu foarte lungi, fiind mai usor de intretinut si cu care isi pot defasura activitatea fara probleme, mai ales ca varietatea culorile le ofera posibilitatea de a avea unghii frumoase indiferent de lungimea acestora, iar inlocuirea acestora este cu atat mai simpla comparativ cu alte forme de manichiura.

Pentru realizarea unor modele gata sa surprinda privirile celor din jur, o oja semipermanenta poate fi achizitionata de pe site-ul de specialitate MagicNails.ro, care ofera o paleta larga de culori si inspiratii in materie de manichiura.

Puteti urmari aici un videoclip explicit despre aplicarea si indepartarea ojei semipermanente: