Tine cont de detalii atunci cand vrei sa vinzi o masina

masini sh

um numarul anunturilor auto este intr-o continua crestere, totul culminand cu dezvoltarea pietei de auto second-hand, este foarte important sa depistezi anunturile de calitate si, totodata, daca te numeri printre cei care doresc sa-si vanda autovehiculul, sa incerci sa formulezi corespunzator un anunt pentru a avea sanse de reusita mult mai ridicate.

Desi majoritatea incearca sa numeasca doar aspectele pozitive ale masinii, este foarte important ca potentialul cumparator sa aiba informatii chiar si despre eventualele defecte sau lipsuri. Bineinteles ca cel mai important pas este sa scoti in evidenta punctele forte ale masinii, de la dotari, optiuni, eventualele imbunatatiri aduse in perioada utilizarii si pana la aspectele de ordin financiar. In acest sens, puncteaza atent detaliile de motorizare, incearca sa pui mai mult pret pe dotarile interioare(tapiterie, confort, spatiu de depozitare, samd) si nu evita sa faci publice imbunatatirile aduse la nivel exterior(jante, faruri, kit, etc).

Cumparatorii pun accent pe detaliile minore si nu vor sa fie inselati de natura anuntului auto, tot ce trebuie sa faci este sa fii sincer si sa expui intocmai informatiile de interes: anul de fabricatie al autovehiculului, numarul real de kilometri, tipul motorului si capacitatea sa, costurile privind taxele de mediu(daca site-ul de anunturi gratuite nu ofera un calculator automat), starea autovehiculului(inmatriculat/neinmatriculat) sau chiar istoricul proprietarilor.

Tot la capitolul detalii vom include si eventualele defecte, fie ca este vorba despre un defect vizibil, fie ca este vorba despre defecte ce vor fi depistate in urma unor teste amanuntite. Chiar daca sunteti un specialist in domeniul auto si considerati ca defectul poate fi mascat, luati la cunostinta ca, in proportie de 98%, chiar si cele mai ascunse defecte vor fi depistate.

Va doriti ca anuntul vostru sa aiba succes garantat? Expuneti pana si cele mai minore defecte, de la absenta unei piese si pana la necesitatea unei revizii sau fisura unui parbriz, orice potential cumparator isi doreste sa fie tratat cu respect si sa aiba acces la toate informatiile privind marfa in care urmeaza sa-si investeasca banii. Nu va ganditi ca prezenta defectelor in oferta vor scade sansele de vanzare, aceasta idee este total gresita si este contracarata de momentul in care anuntul adaugat contine doar aspecte pozitive iar testele denota contrariul, increderea cumparatorilor scazand drastic.

Nu trebuie sa mizati doar pe un anunt incarcat de informatii, este foarte important cum si unde il adaugi. Vrei ca anuntul tau sa se incadreze in sectorul de anunturi auto cu un grad ridicat de reusita? Mizati pe publicarea informatiilor intr-o ordine bine definita, apelati doar la fraze corecte din punct de vedere gramatical si incercati sa adaugati anuntul doar pe site-uri de specialitate.