Tratamentul pentru o zi proasta – III

Tratamentul pentru o zi proasta - III

7. Iesiti in natura si bucurati-va de vara.

Lasati canapeaua sau spatiul de lucru pentru putin timp. Faceti o plimbare in bataie soarelui cald si lasati- l sa va calmeze. Bucurati-va de cantecul pasarilor si de frumusetea naturiinaturii. Doar prin a fi acolo in natura tindeti sa va fie mai usor sa ganditi din nou optimist si sa incepeti sa cautati solutii practice sau sugestii.

Sau puteti pur si simplu sa fiti acolo in acel moment complet si sa va lasati gandurile voastre, de exemplu, sa se odihneasca pentru o vreme (si apoi mai tarziu puteti reveni la asta cu ochi proaspeti si o minte mai calma).

Un alt avantaj este ca soarele si exercitiul in aceasta pauza de 20-30 de minute in ziua mea imi reincarca energia.

8. Accepta ce este.

Un lucru care uneori functioneaza mai bine decat orice altceva este doar sa accepti ceea ce este in acel moment. Sa nu negati sau sa incercati sa impingeti sentimentele negative sau gandurile care apar. Chiar daca ati putea simti un impuls pentru a face acest lucru.

In schimb, acceptati ceea ce este acum.

Gandurile si sentimentele din tine. Si fii cu ele in intregime si observa ca curg prin tine.

Facand acest lucru nu renunti.

Nu, pentru ca, atunci cand acceptati ceea ce este atunci, opriti alimentarea gandurilor negative in mintea voastra cu mai multa energie. Si astfel deveniti mai puternici Si va simtiti mai deschisi si puteti sa va ganditi din nou mai clar.

9. Retineti: uneori, o zi proasta va fi doar o zi proasta.

Acum, din cand in cand, chiar daca folositi mai multe tehnici de mai sus – una dupa alta- nu veti putea sa intoarceti o zi proasta. Asta a fost cel putin experienta mea. Deoarece indiferent de obiceiurile pe care le adoptati, viata nu va fi niciodata perfecta, pozitiva sau minunata tot timpul. Si acest site nu a fost niciodata despre existenta unui fel de viata care exista oricum intr-un vis perfect. Acest site web este despre inlocuirea obiceiurilor nefolositoare cu cele mai bune. Este vorba despre ridicarea procentelor de timpuri in care poti trata lucrurile intr-un mod mai bun. In viata obisnuita, de zi cu zi. Si cand se intampla lucruri mai mari. Pentru ca asta va face o mare diferenta. Dar totusi, viata va avea vai naturale. Si o zi proasta va fi uneori doar o zi proasta. Si e in regula. Asta e viata. Dar lucru interesant este acesta: daca acceptati ca viata este asa de cateodata nasoala – si renuntati la visul perfectiunii – atunci veti crea mai putina suferinta pentru voi si viata va deveni mai usoara, mai simpla si mai fericita.

Deci, pe termen lung, exista o crestere chiar si intr-o zi proasta, incat este posibil sa nu va puteti intoarce.