Un nou mod de a-ti transforma casa intr-un loc unic: stickerele decorative

Cu totii ne dorim un spatiu care sa ne reprezinte intr-u totul si in care sa putem spune ca suntem acasa. Majoritatea oamenilor incearca sa isi transforme propria locuinta intr-un spatiu asemenea personalitatii lor. Culorile, piesele de mobilier, modul in care acestea sunt aranjate si ambianta pot sa ofere acel contur de care ai nevoie. Pe langa acestea, exista si alte elemente care pot conlucra intr-un mod cu totul si cu totul placut pentru obtinerea unui spatiu perfect. Printre aceste elemente se numara si stickerele decorative sau asa numitele Stickere de perete.

Ce sunt stickerele decorative?

Stickerele decorative reprezinta o idee deosebita prin care orice om poate obtine o imagine unica pentru propria casa si, de ce nu, pentru propria masina. Practic, acestea reprezinta autocolante speciale, decupate dupa un anumit model, care pot transforma orice loc intr-unul de care sa fii mandru.

Avantajele pe care le prezinta aceste stickere sunt foarte mari:

  • Pot acoperi diversele imperfectiuni ale peretilor. Peretii strambi, cei cu gauri sau cei care au forme iregulate pot sa fie transformati cu usurinta in niste pereti impresionanti prin simpla lipire a unor stickere pe ei;
  • Se aplica foarte usor. Aplicarea se face dupa o curatare foarte buna a suprafetei unde urmeaza sa fie lipit stickerul, prin presarea cu ajutorul unui card de plastic.
  • Posibilitatea de aplicare in orice loc. Daca suprafata pe care vrei sa lipesti stickerele este neteda, atunci nu ar trebui sa ai o problema in a le aplica. Astfel, iti poti da frau liber la imaginatie si sa gasesti cele mai inedite locuri pentru a aplica niste stickere decorative. Le poti aplica pe masina, pe dulap, pe perete, pe oglinda, usa sau orice alt spatiu drept caruia vrei sa ii oferi personalitate.
  • Sunt foarte rezistente. Rezistenta este si ea un punct forte pentru stickerele decorative. Vei descoperi ca majoritatea au garantie de pana la 5 ani, asadar, nu va trebui sa le inlocuiesti prea curand.
  • Pot fi inlocuite cu usurinta. Daca nu iti mai place un sticker il poti indeparta cu foarte mare usurinta de pe perete, fara sa distrugi vopseaua.
  • Au un pret scazut. Nu va trebui sa platesti o avere pentru stickere, pretul acestora fiind de doar cateva zeci de lei.