Cum sa vizitati cu adevarat Grecia

Grecia este o tara minunata si o destinatie de vacanta extraordinara. Prima casa a civilizatiei din Europa, Creta, Grecia ofera astazi o gama larga de lucruri si locuri de vizitat. Daca doriti sa vedeti un pic mai mult din realitatea tarii, atunci mergand pe jos prin Grecia veti avea parte de excursia perfecta pentru dumneavoastra.

Grecia a fost si este in continuare o destinatie de vacanta foarte populara si nu este greu sa vedeti de ce. Este o tara cu un popor foarte ospitalier, cu plaje magnifice si ape de un albastru incredibil, bucataria fantastica dar si o cultura si istorie foarte frumoasa. Putini oameni dintre cei care au vizitat in vacante Grecia au plecat altfel decat fermecati de acolo. Fie ca sunteti in zona de coasta de pe continent, pe insule sau explorati orase si sate din munti, concediile grecesti pot oferi ceva spectaculos pentru orice persoana.

Desigur, exista „a vedea Grecia” si „a vedea Grecia cu adevarat”. Daca sunteti cazat intr-o statiune, in hotel, puteti gasi dupa o vreme ca simtiti nevoie de o schimbare de peisaj. De asemenea, in statiunile foarte mari, si aici putem vorbi despre orice tara, nu va simti chiar ca in adevarata Grecie alaturi de poporul ei, in aceste statiuni mari fiind oameni de diferite nationalitati.

Este, de asemenea, posibil ca, probabil va veti simti un pic intimidat de perspectiva de a incerca sa petreceti tot sejurul si sa faceti aceleasi lucruri in acelasi oras. In astfel de situatii inchirierea unei masini poate creste libertatea dumneavoastra. Veti putea merge pe drumurile traditionale ale tarii si sa explorati satele de munte, sit-uri istorice, plaje intacte, deoarece sunt complet inaccesibile cu masina. Veti avea posibilitatea de a vedea viata rurala, experimentati peisajul rural si aveti posibilitatea de a interactiona cu localnicii in situatii reale, spre deosebire de un mediu turistic complet.

O vacanta de mers pe jos se va potrivi cu toate – daca va ganditi ca o vacanta de mers pe jos in excursii Grecia implica sa stati intr-o pereche de bocanci si sa urcati pe trasee montante abrupte timp de 2 saptamani non-stop, atunci va puteti relaxa. Vacanta de mers pe jos aici ofera o gama larga de posibilitati, potrivite pentru toate varstele si nivelurile de interes. De exemplu puteti merge cu un ghid in centrul orasului intr-un tur, care va va asigura ca vedeti toate obiectivele turistice importante in compania unui expert. Nu veti rata niciun obiectiv si de asemenea nu trebuie sa va faceti griji cu privire la interpretarea sistemelor publice de transport.

Fie ca sunteti cazat intr-un oras sau mai la tara, in fiecare zi ati putea merge intr-un loc nou pentru a vedea obiectivele turistice locale. Ghizii experti va pot asigura ca vedeti cele mai importante si frumoase locuri din oras. In mod similar, cazarea poate fi de lux sau mai modesta, in functie de gusturile si finantele pe care le aveti disponibile. Aveti posibilitatea sa va cazati intr-un singur hotel si de acolo sa faceti diferite excursii sau sa alegeti sa va cazati in diferite locuri, in functie de locurile pe care le vizitati.

Daca sunteti intr-o vacanta in Grecia, atunci „libertatea” este conceptul cheie. Vacanta poate fi construita in intregime in jurul intereselor si nevoilor dumneavoastra.