Cum sa luati masuratorile pentru montarea unui sistem de jaluzele exterioare

Acoperirea exteriorului ferestrelor cu jaluzele exterioare poate ajuta la reducerea cantitatii de raze solare pe care incaperea o primeste. Transferul termic din exterior catre interior se realizeaza prin suprafetele de geam, proces in care intervine sistemul de jaluzele exterioare, capabile sa blocheze pana la 90% din razele solare ce nu vor mai ajunge la fereastra, ci vor fi reflectate in exterior. Un beneficiu al utilizarii sistemelor de Jaluzele Exterioare este abilitatea de a evita aglomerarea decorului de interior cu jaluzele sau perdele grele pentru a beneficia de intimitatea mult dorita.

Convinsi de avantajele sistemelor de jaluzele exterioare, inainte de a comanda este necesar sa luati o serie de masuratori pentru a fi siguri ca jaluzelele se vor potrivi ferestrelor cladirii dvs.

Masuratorile au scopul de a determina dimensiunea sistemelor de jaluzele exterioare pentru ferestrele. Cele mai multe jaluzele exterioare sunt patrate sau dreptunghiulare; atunci când se măsoară să iau măsurători le în funcţie de spatiile disponibile (dimensiuni in gol).

instrucţiuni

*1. Utilizaţi o ruleta cu care sa faceti masurile pentru lăţimea ferestrei. Luaţi două măsurători: una în partea de sus şi una în partea de jos. Adaugati 5 cm la latime pentru a ţine cont de dispozitivul de montare.

* 2. Se măsoară lungimea ferestrei. Adaugati 10cm pentru dispozitivul de montare şi margini.

* 3. Luati măsurători (lungime si latime) pentru fiecare fereastră pe care aveţi de gând să o acoperiti cu jaluzele exterioare.

Notaţi fiecare măsurara separat, să vă asiguraţi că veti avea masuratori precise atunci când achiziţionaţi sistemele de jaluzele exterioare. Sistemele de jaluzele exterioare pot varia în lăţime si lungime, deci trebuie să aveţi măsurători separate pentru toate ferestrele.

Cand achizitionati jaluzele exterioare pe comanda, chemati echipa furnizorului pentru a face masuratorile finale. In functie de masuratorile dvs veti primi oferta de pret si in functie de masuratorile finale se vor produce sistemele de jaluzele exterioare.