Cand ai nevoie de tractare auto specializata ca sa nu incalci legea

Romanul este cunoscut pentru iventivitatea lui, de aceea, si in momentul in care i se strica masina nu apeleaza la o companie tractari auto ci in cele mai diverse cazuri leaga o funie sau un lant de o alta masina si astfel acesta isi tracteaza masina.

Ceea ce nu iau in considerare ambii soferi este ca tractarea unei masini cu un lant sau cu o funie este strict interzisa prin lege. Iar aceasta interzicere este cat se poate de logica avand in vedere ca exista oricand posibilitatea unui accident mai mic sau mai mare. De aceea, legea recomanda tractarea printr-o bara de fier de o lungime considerabila care sa evite posibilitatea ciocnirii intre cele doua masini.

topreconditionariTotusi, este de recomandat ca ambele variante sa fie evitate si sa se apeleze la o companie de tractari auto specializata, care va va ridica masina pe o platforma si o va duce in siguranta la destinatie. De exemplu, daca esti din capitala stii cand este absolut obligat de lege sa apelezi la o companie de tractari auto Bucuresti? Daca nu, citeste in randurile ce urmeaza cateva din situatiile in care legea te obliga sa-ti ridici masina pe o platforma.

Una din situatiile cand este strict interzis sa circuli cu automobilul pe sosea este atunci cand autovehiculul condus nu este inmatriculat sau inregistrat. Daca aduci o masina din strainatate care nu e inmatriculata si inregistrata nu vei avea voie sa circuli cu aceasta pana nu intrii in legalitate. Probabil vei spune ca urmeaza sa o inregistrezi si inmatriculezi, dar daca vei fi prins in fapt, vei putea fi pedepsit cu inchisoare de pana la 3 ani. De aceea, cel mai bine este ca in momentul in care iti aduci masina din strainatate, acest fapt sa se realizeze numai prin montarea acesteia pe o platforma autorizata si aducerea ei pe respectiva platforma. Urmand ca dupa inmatricularea si inregistrarea autovehiculului sa te bucuri de beneficiile acestuia.

De asemenea, daca conduci o masina cu numere de inmatriculare sau inregistrare ce au fost retrase, trebuie sa stii ca esti in afara legii. Aceasta incalcare a legii este posibila in momentul in care iti duci masina la casare prin programul Rabla, dar nu o faci ducand-o pe platforma, ci pe cele 4 roti ale ei. Numai ca daca ai scos-o din evidente, prin retragerea numerelor de inmatriculare si inregistrare, atunci nu mai ai dreptul sa o conduci nici pana la cel mai apropiat centru de casare. Asadar, in loc sa iti risti libertatea poate cu un drum scurt pana la respectivul centru de casare, este recomandat sa suni la o firma de tractari auto si sa vina aceasta sa-ti ridice masina si sa o duca la respectivul centru. Nu costa o avere, iar in mod special, aceste firme de tractari au preturi modice pentru acele persoane care le folosesc seriviciile datorita programului Rabla. Practic, cei care-si duc masina la casare printr-o firma de tractari auto specializata, vor avea parte de o reducere foarte mare.

In concluzie, nu iti risca libertatea, apeleaza la o firma de tractari auto ori de cate ori este necesar.