Metamfetamina

[Continutul acestui articol poate fi socant pentru unele persoane]

Metamfetamina, nici macar o data. Dintre toate drogurile din lume, de asta nu m-as apropia nici macar batut. Heroina este mult prea pusa in prim-plan ca drog ce te distruge, etc. Este o mica spalare a creierelor ce ignora faptul ca exista ceva si mai puternic, ceva care nu te distruge in timp indelungat ci inca de la bun inceput. Metamfetamina cristalizata este drogul pentru care sintagma “incerc doar o data” este invalida.

Daca vrei metamfetamina cristalizata, fii sigur ca nu o vei vrea pentru o singura data. Inainte sa iti dai seama vei trece pentru prima oara la injectie si de-acolo, cum iti e norocul. Te distruge fizic in intervale scurte, de saptamani. Te distruge si psihic, lucruri ce ti se pareau ciudate vor fi normale. In momentele de luciditate in care creierul nu te face sa vrei inca o doza te vei gandi ca mai bine mureai candva, faceai un accident sau pateai ceva.

Metamfetamina cristalizata nu este drogul cu care vrei sa te joci, decat daca esti satul de viata si vrei sa te consumi si sa te stingi incet, ca o tigara aprinsa si lasata de izbeliste. Nu ma crezi?