Recenzie This Is 40 (2012)

This is 40 sau pe romaneste, Asa-i la 40 de ani, un film regizat de Judd Apatow care abordeaza genul de comedie, genul de film la care te duci sa razi si pleci cu lacrimi de ras. Un film cu actori foarte buni preecum Jason Segel sau Megan Fox, dar putem sa ii vedem si pe Leslie Mann sau Paul Rudd. Filmul a avut premiera in SUA in data de 21 decembrie 2012, in timp ce in Romania a fost lansat in data de 11 ianuarie 2013 si se bucura de un succes imens.

Debbie si Pete, cuplul principal, sunt casatoriti de ceva timp si au impreuna doua fete care merg la scoala. Amandoi se apropie de varsta de 40 de ani, ba chiar Debbie a implnit aceasta varsta numai ca nu vrea sa accepte acest lucru si se preface ca ar avea doar 38. Filmul este unul foarte amuzant si merita vazut, mai ales pentru actorii care isi joaca rolurile foarte bine si care fac o treaba de minune. Debbie si Pete sunt foarte amuzanti iar filmul se bucura de un succes foarte mare, atat la noi in tara cat si in afara, pana acum incasand nu mai putin de 65 de milioane de dolari.

Va recomand sa va duceti la cinema pentru a urmari This is 40, un film cu o distributie foarte buna si cu un scenariu genial, facut tot de Judd Apatow. Filmul este unul foarte apreciat atat la noi in tara, cat si in afara, dar din pacate a primit doar nota de 6.4 din partea celor de la imdb.