Despre Samsung Galaxy Grand

Se pare ca cei de la Samsung nu se linistesc si vor sa faca telefoane cat mai mari, un lucru prin care se remarca. Puteti vedea modelele anterioare, si anume Samsung Galaxy S2 si Samsung Galaxy S3 si ganditi-va ca Samsung Galaxy Grand este si mai mare. Acest telefon ar trebui sa aiba nu mai putin de 5 inci, un ecran imeens cu care o sa puteti face multe lucruri. Daca va ganditi ca va fi un telefon gros, va inselati, fiind unul subtire si usor, confortabil chiar.

Ca si caracteristici, acest telefon vine echipat cu un procesor dual-core de 1.2GHz. Acest lucru ca poate asigura o viteza foarte mare a telefonului, fara sa va faceti griji ca se blocheaza cand va jucati sau faceti altceva. Camera este si ea pe masura telefonului, fiind una foarte rapida si care poate face niste poze si inregistrari FULL HD, un alt bonus al acestui telefon imens.

Un atuu foarte mare pe care il are Samsung Galaxy Grand este faptul ca acest telefon va fi dual SIM. Vor exista cazuri in care posibil sa sunati de pe o retea si sa primiti un telefon pe cealalta, iar aici o sa trebuiasca sa va alegeteti cu grija operatorii de telefonie mobila pentru a nu intampina astfel de probleme. Telefonul vine ocupat cu S Voice, functia deja cunoscuta, asemanatoare cu Siri de la producatorul Apple. Mai aveti si alte functii interesante in acest telefon, precum AllShare Play, care este menit sa asigure partajarea fisierelor pe toate gadget-urile Samsung pe care le detineti.