Urgent Curat își extinde portofoliul de servicii și se îndreaptă către spălătorie auto la domiciliu

Servicii de curatenie mediul business

Conform statisticilor, industria de curățenie a cunoscut o expansiune spectaculoasă în ultimii ani, ca rezultat al creșterii numărului de companii din ultimii 18 ani. Astfel, numărul de firme de curățenie din România este în creștere, având la dispoziție o gamă largă de dispozitive menite să ușureze munca angajaților.

Urgent Curat este compania care s-a bucurat de o evoluție vertiginoasă în ultimii ani, dar și de notorietate ca urmare a experienței acumulate de mai bine de 5 ani. Înarmată atât cu produse de curățenie profesionale și ecologie, dar și cu aparatură de ultimă generație, Urgent Curat este pregătit să facă față oricărei provocări. Oferind peste 15 servicii de curățenie, compania s-a diferențiat pe piață prin profesionalism și dedicare. Profesionalismul este cuvântul cheie esențial pe care fiecare membru al echipei a trebuit să îl dețină. Dedicare vine odată cu satisfacere fiecărui client la cele mai înalte standarde al calității, dar și prin grija acordată fiecărui obiect în parte. Pentru a rezona cu necesitățile clienților, Urgent Curat s-a hotărât să își extindă serviciile și spre domeniul de spălătorie auto la domiciliu.

Urgent Curat, firma de curățenie care țintește nevoile clienților

Pentru a putea rezista pe piață și pentru a se putea diferenția de concurență, Urgent Curat trebuie să se racordeze tot timpul la necesitățile clienților. Astfel, a dorit să își desfășoare activitatea și spre partea de spălătorie auto la domiciliu. Acest serviciu necesită ca echipa să se deplaseze la domiciliul contractantului și să curețe integral automobilul, atât la exterior cât și la interior. Prin produsele ecologice folosite, echipa poate înlătura cu brio orice pată existentă în tapițeria automobilului și poate să redea țesăturii culoarea inițială și, totodată, să o întărească. Aparatura folosită poate pătrunde adânc în fibre și să înlăture astfel murdăria în profunzime. Produsele folosite pentru exteriorul automobilului nu deteriorează vopseaua și au grijă să îi redea strălucire și protecție contra intemperiilor vremii.

Echipa de curățenie profesională este pregătită să răspundă solicitărilor și să facă față provocărilor la cel mai înalt grad de calitate. Membrii echipei au grijă să nu lase nici măcar un loc neigenizat și nedezinfectat, pentru a corepsunde cât mai bine cerințelor fiecărui client în parte.

Urgent Curat, compania îndreptată către excelență

Directorul Urgent Curat dorește ca pe viitor să își mărească atât echipa cât și gama de servicii pentru a putea acoperi orice nevoie din industria de curățenie. Acesta se uită atent la ultimele tehnologii și produse apărute în domeniul de curățenie pentru a putea atinge tot timpul calitatea muncii prestate.

Misiunea Urgent Curat este de a servi nevoilor oamenilor care doresc să se bucure de servicii de curățenie profesională astfel încât să se încadreze ca principal competitor pe piața.