Utilitatea usilor de garaj si a portilor automatizate

usi de garaj
Usile de garaj reprezinta o importanta componenta a unei case, din punctul de vedere al nivelului de confort, dar si din punctul de vedere al sigurantei. Desigur, la prima vedere, important este aspectul estetic, deloc de neglijat. Modelul, culoarea si structura suprafetei pot fi neinsemnate pentru multe persoane, dar numai pentru ca nu s-au interesat, si nu stiu ce gama larga au pentru a alege. Odata descoperita multitudinea posibilitatilor de alegere, oricine va deveni pretentios. Si foarte bine ! Nu este o achizitie cotidiana, ci una de care te vei bucura mult timp de aici inainte.

Modelul usilor de garaj este de asemenea important. Acestea pot fi de tip rulou sau sectionale. Primele sunt constituite din lamele de aluminiu cu spuma poliuretanica. Acestea pot avea diferite dimensiuni. Lamelele sunt prinse pe un ax din otel galvanizat si au ghidaje din aluminiu.

Usile sectionale sunt constituite din panouri de tabla zincata, cu spuma poliuretanica, cu feronerie de otel galvanizat. Actionarea ambelor tipuri de usi este fie manuala, fie automata.

Firma de la care se face achizitia trebuie sa aiba experienta in domeniu si personal calificat, capabil sa dea sfaturi unui cumparator neavizat, caci fiecare suntem profesionisti intr-o anumita arie de activitate, fiindu-ne imposibil sa alegem in cunostinta de cauza, fara o opinie adusa de un specialist. Personalul calificat conteaza si pentru montarea profesionista a usilor, asigurandu-se o ulitizare a acestora fara probleme.
Tot ei pot fi de ajutor atunci cand se doreste automatizarea portilor, in doua variante: porti batante si porti culisante, in functie de spatiul pe care-l aveti la dispozitie si dispunerea in teren a gardului/portilor.