Armada latina contra panzerelor nemtesti

In deschiderea acestei postari, sa prezentam intr-un mod cat mai succint ‘calendarul’ unui microbist inrait: luni – meci din 2.Bundesliga, posibil si o intalnire interesanta din campionatul portughez, marti – Champions League, miercuri – Champions League, joi- Europa League, vineri – Bundesliga, sambata – Serie A, Premier League, La Liga, etc, iar duminica – idem sambata. Asadar, rasfoind filele acestui mic dar atotcuprinzator calendar (imaginar, de altfel), asta seara ne vom indulci amarul necalificarii vreunei echipe romanesti in aceasta faza a competitiei (remember Otelul 0 puncte!) cu pariuri live pe Barcelona-Bayer Leverkusen si APOEL Nicosia-Lyon.

Asemeni multor pariori experimentati, tindem a crede ca formatia blaugrana ne va face pentru a nu stiu cata oara o mica demonstratie de fotbal adevarat, cu Messi, Xavi, Iniesta si Fabregas in avanposturi, alimentati puternic si de dorinta lui Cuenca de a arata lumii intregi de ce este capabil; primul ’11′ va fi completat, cel mai probabil, de catre Valdes in poarta, Alves, Puyol, Mascherano si Adriano pe linia de fund, iar Busquets infiltrat in deja clasicul ‘romb’ de la mijlocul terenului conceput de Pep Guardiola.

Cum de la germani nu te poti astepta decat la o formula clasica de tipul Leno – Schwaab, Friedrich, Toprak, Kadlec – Reinartz, Bender, Castro, Augusto, Schurrle – Kiessling, ramane de trecut in carnetel doar forma buna in care se afla ‘farmacistii’ din Leverkusen, autorii a trei victorii consecutive in campionat. Daca vor gasi leac pentru cele 49 de partide pe Camp Nou consumate si, respectiv, incheiate fara infrangere pentru FC Barcelona, ramane sa consemnam dupa fluierul final. Teoretic vorbind, se anunta a fi un nou galop de sanatate a catalanilor, astfel incat, dupa ce meciul se va fi terminat, multi dintre pariori isi vor continua noaptea cu o serie de jocuri de norocmenite a le rotunji veniturile.