Care sunt cele trei statiuni populare de pe litoralul romanesc destinate tinerilor?

litoral romania 2016

Litoralul Marii Negre are foarte multe de oferit publicului larg, incepand cu peisajele sale spectaculoase, cu  valurile spumoase si involburate, cu nisipul auriu si terminand cu zonele protejate prin lege, unde turistii pot admira fauna si flora in toata splendoarea lor. Ei bine, printre numeroasele statiuni populare de pe litoralul romanesc se regasesc si trei destinatii de top pentru publicul tanar, ele reusind sa ii atraga pe acestia prin intermediul posibilitatilor eterogene de divertisment, prin spectacolele muzicale si cele artistice organizate in fiecare zi, dar si prin „vibe-ul” atipic care le coordoneaza activitatea sociala.

Bineinteles, vorbim despre Mamaia, Vama Veche si Costinesti – trei nume sonore in vocabularul estival al tinerilor care viseaza la un sejur litoral Romania 2016 plin de exuberanta, adrenalina si dinamism social. Propunerile sunt nelimitate din partea agentiei de turism „Paradis – Vacante de Vis” si se deschid cu o oferta imbatabila. Astfel, pentru toate sejururile de pe litoralul romanesc acestia ofera doua vouchere gratuite pentru intrarea la parcul Paradisland, asta pentru ca vacanta dumneavoastra sa inceapa cu un strop de energie si de bunavoie.

Avand in vedere accesibilitatea ofertelor, spiritul inovativ propus de numeroasele spatii de cazare disponibile in aceste destinatii de top, dar si tonusul cosmopolit care inconjoara segmentul de divertisment al fiecareia, ne-am decis sa va oferim cateva detalii despre farmecul aparte al acestor statiuni care va asteapta an de an cu bratele deschise.

  1. Statiunea Costinesti atrage un flux impresionant si eterogen de turisti. Daca dorinta dumneavoastra este aceea de a va bucura de o vacanta plina de exuberanta sociala, atunci Costinesti intruchipeaza destinatia de vis pentru sejurul de anul viitor. De ce spunem asta? Ei bine, numeroasele petreceri sustinute ad – hoc pe plaja de posturile de radio populare ale mediului autohton, artistii consacrati care ajung in cluburile statiunii, restaurantele cu specific ce infatiseaza preturi diversificate, dar si fluxul imens de tineret relfecta doar cateva dintre motivele pentru care dumneavoastra ar trebui sa va organizati o escapada in statiunea Costinesti. Mai mult decat atat, ofertele sunt destinate tuturor buzunarelor, in special din perspectiva hotelurilor si a vilelor existente in aceasta statiune.
  2. Un concediu de lux in statiunea Mamaia. Aceia dintre dumneavoastra care se bucura de optiunea unui buget mai amplu pentru sezonul estival 2016 vor fi impresionati de hotelurile extravagante si de cluburile selecte ale statiunii Mamaia. Considerata de catre specialisti o destinatie cu potential european, fiind des vizitata de turistii din mediul international, Mamaia beneficiaza in fiecare an de investitii consistente in agrement si entertainment. Mai mult decat atat, serviciile de care va veti bucura in timpul sejurului va vor depasi asteptarile, tocmai pentru ca sunt oferite de personalul celor mai respectabile hoteluri de pe intreaga desfasurare a litoralului romanesc.
  3. Un plus de accesibilitate in statiunea Vama Veche. Bugetul tau va fi ferit de cheltuieli prea ample in timpul sejurului din Vama Veche, tocmai pentru ca grila de preturi satisface facil preferintele publicului autohton. In plus, spiritul libertin si nonconformist intruchipeaza promotorul distractiei in Vama Veche, majoritatea celor pasionati de aceasta destinatie fiind incantati de numeroasele optiuni de divertisment. Fie ca doriti sa va plimbati pe faleza admirand excentricele creatii hand – made ale tinerilor antreprenori, fie ca doriti sa va delectati cu un platou imbelsugat de fructe de mare, Vama Veche va fi locul in care va veti simti ca acasa. Inainte de a va achizitiona un sejur la Vama Veche nu uitati sa verificati grila concertelor artistice din timpul sezonului, asta pentru a va bucura pe deplin de compania artistilor sau a trupelor preferate.parc paradisland