Care sunt ocupatiile pe care le ocolim tot mai adesea?

vidanjare

Ai dat uneori peste fraze pe care nu vrei sa le pronunti ? Nu, nu e vorba de limbaj necivilizat, nici de descrieri are unor scene din filmele de groaza. Exista insa ocupatii de care nu vrei sa stii pentru ca implica eforturi prea mari, remuneratii prea mici, sau pun limite pe care nu ai indrazni nici sa incerci sa le depasesti. Auzi mereu in jurul tau de oameni care refuza o slujba desi sunt someri, si in primul moment te intrebi de ce ?

Exista un raspuns cat se poate de lamuritor la aceasta intrebare: tu insuti n-ai face niciodata lucrul respectiv, sau poate doar fortat de imprejurari cu adevarat exceptionale. Iata un exemplu – vidanjare. Este o meserie neaparat necesara intr-o societate, caci exista un numar enorm de proprietari neracordate la sistemul de canalizare.

Nu, nu e vorba de gradul de civilizatie al tarii noastre, caci surprinzator, zonele in care este necesara vizita unei vidanje sunt zone dintre cele mai scumpe. Tocmai, anumite constructii sunt situate in pozitii izolate pentru a se asigura discretia si lipsa contactului cu marea masa a populatiei. Cine nu viseaza la o locuinta intr-o lume pura, departe de cotidian si de “civilizatie” ?!

Izolarea are insa costurile ei, iar pentru a le plati este recomandat sa apelezi la cei care-si indeplinesc sarcinile rapid si eficient, rezolvand problemele de evacuare a apelor uzate astfel incat sa nu ai timp sa resimti disconfortul deranjului lor.