Cum alegeti costumul de baie perfect?

costum de baie

In general femeile incearca sa tina pasul cu moda si la costumele de baie, facand astfel cea mai mare greseala comuna, adica sa aleaga un model doar pentru ca este la moda. Dar trebuie sa tineti cont ca doar pentru ca este la moda nu o sa va si vina automat bine. Cu urmatoarele sfaturi insa veti putea alege costumul de baie la moda si ideala atat personalitati cat si stilului dumneavoastra. Puteti alege chiar dintr-o gama larga de costume de baie ieftine.

Daca aveti un corp atletic si bine lucrat, puteti sa alegeti fara grij un costum de baie din doua piese si cele cu decupaje, care vor evidentia silueta perfecta. Daca doriti sa straluciti cu adevarat si sa atrageti atentia barbatiilor prin toate modurile posibile, puteti sa optati pentru culori mai aprinse, care nu numai ca accentueaza bronzul ci va ofera si un aspect de femeie moderna.

Pentru femeile inalte si cu soldurile mai plinute, costumele de baie intregi, intr-o singura culoare reprezinta alegerea optima, fiindca subtieaza talia, iar bretelele late ingusteaza linia umerilor. Doamnelor scunde, sunt ideale costumele de baie cu dungi verticale, pentru ca vor alungi silueta si ingusteaza talia.

Sfaturile de mai sus vin in ajutorul tuturor femeilor, pentru a gasi un costum de baie cu care pot sa se simta si sa arate bine. Trucurile va vor ajuta ca sa maschati defectele, astfel chiar daca nu sunteti posesoarea unei corp perfect, veti putea face cele mai bune alegeri, pentru o tinuta la plaja de invidiat. Cu rabdare si cu putina cercetare veti gasi atat prin magazine cat si online, un costum de baie care sa va avantajeze.