Cum sa luati masuri in fiecare zi: 5 obiceiuri puternice pentru

Cum sa luati masuri in fiecare zi: 5 obiceiuri puternice pentru

Una dintre cele mai mari si  frecvente probleme legate de imbunatatirea vietii dumneavoastra sau de succesul dorit este faptul ca este posibil sa nu luati masuri consecvente pe o perioada mai lunga de timp. Acesta este un lucru cu care m-am luptat mult in trecut. De-a lungul anilor am gasit lucruri care ma ajuta cu adevarat.

1.Cand actionati, concentrati-va numai asupra procesului

Eu folosesc asta, de exemplu, cand imi fac antrenamentele si cand scriu. Nu-mi asum responsabilitatea rezultatelor in mintea mea.

2.Amintiti-va de ce luati masuri

Gasiti principalele prioritati si motivele pentru ceea ce faceti. Puteti sa economisiti pana la o calatorie, sa obtineti o anume slujba pe care o doriti cu adevarat sau sa va imbunatatiti increderea in sine. Sa nu va pierdeti atentia si sa va concentrati. Notati cele mai importante motive,puneti acvea nota acolo unde o puteti vedea in fiecare zi.

3.Memento: nu vrei sa te ranesti

Cand esti dezamagit si nu te gandesti la consecinte nu faci decat sa te adancesti cu adevarat si astfel sa te ranesti.

4.Faceti pasi mai mici in zilele in care cei mari par descurajanti

In unele zile, inceperea uneia dintre cele mai importante sarcini poate parea descurajanta. Cand se intampla acest lucru, du-te usor in fata, in loc sa te dai batut.

5.Sarbatoriti tot ce ati facut azi

Cand va apreciati munca, va simtiti mai bine. Resplateste-te pentru lucrurile pe care le-ai facut astazi, pentru a-ti intari actiunile obisnuite.