Obiceiuri obisnuite ale oamenilor nefericiti

Obiceiuri obisnuite ale oamenilor nefericiti

In acest articol as dori sa va impartasesc cateva motive zilnice distrugatoare care pot crea destul de multa nefericire in interiorul si in propria lume. Dar, de asemenea, voi impartasi ceea ce m-a ajutat de mine sa imi minimalizez sau sa depasesc aceste obiceiuri din viata mea.

1.Scopul perfectiunii

Viata trebuie sa fie perfecta inainte de a fi fericita?

Trebuie sa te comporti intr-un mod perfect si sa obtii rezultate perfecte pentru a fi fericit?

Atunci fericirea nu va fi usor de gasit. Stabilirea barierei pentru performanta dumneavoastra, la un nivel inuman duce de obicei la o stima de sine scazuta si sentimentul ca nu sunteti destul de bun chiar daca s-ar putea sa fi avut multe rezultate bune sau excelente. Tu si ceea ce faci nu este niciodata destul de bun, cu exceptia poate din cand in cand, cand se simte ca ceva merge perfect.

Cum sa depasim acest obicei:

Trei lucruri m-au ajutat sa dau lovitura si sa devin mai relaxat: stabilirea unor termene limita, incurajarea de sine, realizarea ca te costa cand vrei sa cumperi mituri despre perfectiune.

2.A trai intr-o mare de voci negative

Nimeni nu este o insula. Cu cine socializam, ceea ce citim, urmarim si ascultam are un efect mare asupra modului in care gandim si simtim. Este mult mai greu a fii fericit daca te lasi sa fii tras in jos de voci negative. Voci care va spun ca viata va fi in mare parte nefericita, periculoasa si plina de frica si de limite. Voci care urmaresc viata dintr-o perspectiva negativa.

Cum depasim acest obicei: Inlocuirea acestor voci negative cu mai multe influente pozitive. Poate ca se va deschide o lume cu totul mai buna. Deci, petreceti mai mult timp cu oameni pozitivi, inspirand muzica si carti, filme si emisiuni TV, care va fac sa radeti si sa va ganditi la viata intr-un mod diferit.

3.Trairea prea multa in trecut si in viitor

Cheltuind o mare parte din timpul tau in trecut si retraind vechile amintiri dureroase, oportunitati ratate si asa mai departe te poti rani mai mult. A nu fi aici, acum in viata, asa cum se intampla, poate duce la pierderea multora experiente minunate.

Cum depasim acest obicei: Este aproape imposbili sa nu te gandesti la trecut sau la viitor. Bineinteles, este important sa iti planifici ziua de maine si viitorul si sa inveti din trecut. Indiferent de ce faceti, incercati sa fiti pe deplin aici, nu sa va miscati in viitor sau in trecut.