Cum sa va pastrati animalele de companie in siguranta in jurul incorporabilelor

electrocasnice incorporabile

Pentru unii dintre membrii locuintei dumneavoastra, un uscator arata ca un loc bun pentru o ascunzatoresc sau un pui de somn. Sau s-ar putea sa creada ca firul din mixer este o jucarie buna, iar masina de spalat vase sau detergentul de rufe este o tinta buna pentru dinti sau gheare.

Desigur, vorbim despre animalele de companie si despre tot ceea ce ar putea pune animalele dumneavoastra in pericol si poate fi prevenit cu cateva precautii suplimentare. Multi dintre pasii pe care trebuie sa ii faceti pentru a va mentine in siguranta animalele de companie sunt practici de siguranta bune, chiar daca nu va impartiti casa cu un caine, o pisica sau un alt partener cu blana.

Pastrati usile masinii de spalat inchise si faceti o verificare rapida a sigurantei: Animalele de companie se pot urca in interiorul unei masini de spalat sau uscator daca usa este lasata deschisa. Pastrati usile masinilor de spalat rufe inchise si verificati-le in interior inainte de a le utiliza.

Puneti-va detergentii in locuri sigure, inaccesibile: Depozitarea detergentilor de rufe la domiciliu, cum ar fi intr-un dulap, este vitala pentru siguranta necuvantatoarelor. Daca acest lucru nu este posibil, produsul ar trebui sa fie depozitat intr-un recipient pentru protectia impotriva muscaturilor. Acest lucru este valabil mai ales pentru detergentul lichid, foarte concentrat si care poate fi ingurgitat cu usurinta. Acest lucru este valabil atat pentru detergentii pentru rufe cat si pentru detergentii de spalat vase.

Tineti cablurile la distanta: Nu lasati cablurile aparatelor portabile la indemana animalelor de companie. Daca un animal de companie musca printr-un cordon, ar putea fi ars sau electrocutat.

Cautati incalzitoare cu elemente acoperite: Pentru a reduce riscul de arsuri la animalele de companie, cautati un incalzitor portabil cu un element inchis. De asemenea, cautati un incalzitor care are caracteristici de siguranta, cum ar fi oprirea automata pentru supraincalzire sau daca este inclinata.

animale de companie langa electrocasnice

Pastrati o bucatarie sigura: Animalele de companie ar trebui sa fie tinute departe de plite incorporabile si cuptoare incorporabile fierbinti. Principalul risc este ca animalele sa se arda accidental prin atingerea unui tip de incorporabile incalzit anterior. Cand nu gatiti, asigurati-va ca pastrati orice alimente care sunt toxice pentru animalele de companie, cum ar fi ciocolata si ceapa. Daca animalul de companie este deosebit de incapatanat si poate fi greu tinut la distanta de toate electrocasnicele incorporabilele din bucatarie, proprietarii pot lua in considerare folosirea incuietorilor pentru a le permite accesul doar cand sunt in preajma acestora.

Aspirati cu grija: Animalele de companie au nevoie de companie, dar si de nevoi suplimentare de aspirare. Luati in considerare mentinerea animalului in alta camera in timp ce se aspira daca zgomotul ii sperie. Daca acest lucru nu este posibil, armonizarea pozitiva cu tratatii si distragerea atentiei poate fi utila.

Daca si voi va iubiti partenerii cu blana, atunci incepeti chiar din acest moment sa le furnzati un mediu sigur si protector. Daca pisica dumneavoastra nu este capabila sa isi poarte singura de grija, atunci ingrijiti-va de siguranta acesteia; in fond, doar stiti cat de nazdravana este, mai ales cand nu sunteti in preajma ei!