Instructor personal sau chirurgie plastica?

Instructor personal sau chirurgie plastica?

Deci v-ati hotarat ca este timpul sa pierdeti in greutate. Grozav! Acum va explorati optiunile. Salata sau supa de varza? Daca aveti o greutate considerabila de pierdut, orice chirurg plastic va va spune sa incercati sa tineti o dieta si sa faceti exercitii pentru a atinge sau pentru a va apropia de o greutate sanatoasa inainte de a trece sub bisturiu. El sau ea ar putea recomanda o interventie chirurgicala bariatrica, in special daca aveti probleme genetice sau hormonale care va impiedica eforturile de scadere in greutate.

Daca nu aveti prea multa greutate de pierdut si exista unele zone de probleme care va deranjeaza, atunci liposuctia sau alt tip de procedura cosmetica ar putea fi exact ceea ce aveti nevoie. Totusi, un antrenor personal va ajuta sa va schimbati stilul de viata si sa practici obiceiurile care va vor permite sa pierdeti in greutate, sa tonifiati aceste zone problematice si sa mentineti aspectul dorit. Chiar daca interventia chirurgicala va poate da aspectul pe care il doriti, nu exista nici un inlocuitor pentru mancare sanatoasa si exercitii pentru a ramane in forma si sa aratati bine pe termen lung.

Pe de alta parte, uneori oamenii au probleme in zone ale corpului care ar necesita dieta extrema si exercitii dinamice pentru a obtine imbunatatirea zonelor respective. In acest caz, chirurgia este o optiune minunata pentru a elimina aspectul inestetic. Practic, daca nu ati lucrat in 10 ani si aveti de-a face cu niste picioare grasute, mancatul corect si exercitiile sub indrumarea unui antrenor personal va pot ajuta sa obtineti corpul tonifiat pe care il doriti. Cu toate acestea, daca ati incercat deja dieta si exercitiul fizic, dar inca aveti burta sau celulita, chirurgia plastica (cum ar fi liposuctia) va poate aduce rezultatele dorite.

Chirurgia plastica nu poate scapa de grasimile viscerale (grasime care se colecteaza in jurul organelor din abdomen). Cantitati mari de grasime viscerala din corpul dvs. pot duce la tot felul de probleme de sanatate, cum ar fi diabetul si bolile de inima. Numai dieta adecvata si exercitiile fizice pot reduce acest tip de grasime.