Cum se alege o firma care se ocupa de remorcari?

Remorcari

Motivele pentru care apelam la o agentie de tractari auto variaza. Poate ai ramas fara benzina, poate ai fost implicat intr-un accident rutier si nu te mai poti deplasa cu autovehiculul in conditii de siguranta sau poate vrei sa transporti vechiul autoturism la un centru REMAT. Oricare ar fi motivul pentru care apelezi la un astfel de serviciu, ideea este ca de cele mai multe ori ne aflam in situatii de urgenta si se intampla ca timpul sa nu ne permita sa cautam ore intregi firma potrivita.

Cu toate acestea, ar trebui sa tinem cont de anumite aspecte. Trebuie sa stim pe cine sunam, trebuie sa stim ce intrebari sa adresam agentului, trebuie sa aflam pretul dinainte de a presta serviciul si multe alte detalii trebuie stabilite de la inceput. In cele ce urmeaza voi insira doua metode care va vor ajuta sa alegeti compania potrivita pentru remorcarea autovehiculului dumneavoastra.

Cautand online. Pretul este de multe ori factorul decisiv in alegerea agentiei de tractari auto. Daca cautam online nu ar trebui sa ne oprim chiar la primul rezultat afisat de motoarele de cautare. Cel mai bine este sa ne facem o mica lista cu 3-5 agentii si sa le contactam pe fiecare in parte. Trebuie sa stim cu cat ne taxeaza pentru tractare, sa stim daca au tarif unic pentru remorcare sau se plateste la kilometru. Trebuie sa stim de asemenea daca plata se va face la sfarsit sau in avans…caci exista posibilitatea sa nu dispunem de suma necesara chiar in momentul in care am ramas cu autovehiculul in pana. Aceste lucruri le putem afla fie la telefon, fie, mai bine, citind detalii pe site-urile de prezentare ale respectivelor companii. Este mai bine sa aflam aceste detalii cautand pe website-ul de prezentare deoarece vom salva timp, insa totodata, poate fi destul de greu sa stai intr-o masina avariata cu telefonul in mana cautand pe internet.

Prin recomandari. Aceasta poate este cea mai buna varianta, insa nu toti dispunem de prieteni sau rude care au fost implicate in accidente rutiere si au fost nevoiti sa apeleze la agentii de tractari auto. Insa daca dispunem de astfel de cunostinte, ei bine, ei vor sti ce firma de tractari sa ne recomande si ne vor spune si un pret estimativ. Iar in situatii de urgenta, acest lucru ne va fi foarte benefic. Daca totusi nu aveti cunostine care au trecut prin astfel de evenimente, atunci va ramane prima varianta, care este totusi cea mai populara in ziua de astazi si s-a dovedit a fi foarte eficienta.