De ce sa cumperi un scaun de masa pentru bebelusul tau?

scaun de masa pentru bebelus

In principiu, marele avantaj pe care il propune un scaun de masa pentru bebelusi este acela ca il poate tine ocupat pentru cateva momente, in timp ce persoana care se ocupa de el, se poate concentra asupra unei alte activitati. Mamele, vor fi cele mai bucuroase, pentru achizitionarea unui astfel de produs, atat de indispensabil trusoului unui bebelus, pentru ca in felul acesta se mai pot ocupa si de celelalte treburi casnice, cel putin, petru o perioada scurta de timp.

Desi au toate aceeasi menire, piata scaunelor de masa Bertoni, s-a diverisificat foarte mult in ultima perioada, avand ca punct de plecare nevoile din ce in ce mai variate ale consumatorilor. Diferentele pornesc de la design, structura, capacitate de reglare, sisteme de blocare, pana la accesorii precum perne si tavite.  In momentul cumpararii unui scaun de masa de orice fel, trebuie sa luati in calcul faptul ca este vorba de o investitie pe o durata relativ mare,timpul fiind stabilit in functie de dorinta fiecarui bebelus de a mai petrece timp in scaun.

Asadar, pretul este primul aspect care este luat in calcul in o astfel de decizie. Deviza “mai scump, mai bun” nu se aplica intotdeauna asa ca in cazul in care nu aveti timp sa vizitati mai multe magazine pentru a analiza mai multe scaune de masa, incercati cel putin sa intrebati persoanele din anturajul dumneavoastra care au facut de curand o astfel de investitie.

Daca motivul principal pentru care cumparati un scaun de masa este ca  vreti sa il alaturati pe cel mic voua in momentul in care luati masa sau pentru a putea sa-l lasati putin timp nesupravegheat, cat timp faceti altceva, luati in calcul gradul de confort pe care il presupune designul scaunului. Analizati posibilitatea de reglare a inaltimii sau spatarului. Daca aveti un bebelus mai mic de 6 luni, acesta nu va putea manca din sezut, deoarece nu are sprijin in aceasta pozitie, asa ca va trebui sa il hraniti dintr-o pozitie inclinata. Desigur, puteti regla inaltimea scaunului tinand cont de masa la care este asezat copilul pentru a putea ajunge la obiectele pe care i le puneti la indemana. Aici intervin si accesorii precum pernele al caror rol, este acela de a asigura un plus de confort celui mic.

Nu pierdeti din vedere sistemul de blocare al rotilor, in cazul in care scaunul de masa este unul Bertoni. Desi va va fi mai usor sa mutati scaunul de masa dintr-o camera in alta trebuie sa va asigurati ca sistemul de blocare pe care acesta il are nu poate fi dejucat de miscarile pe care copilul le face in timpul sederii in scaun.