Inca un brand pentru casa & gradina care ne-a atras atentia

casa si gradina

Tigla metalica GERARD este un produs cu un puternic aer de modernism, inspirat din modele traditionale , oferind un aspect de invidiat constructiei dumneavoastra. Fabricata in mai multe culori si modele, tigla metalica GERARD isi are locul pe orice acoperisul oricarei constructii , indiferent ca vorbim aici de constructii noi sau care necesita a fi renovate.

Tigla metalica GERARD este un produs fabricat din otel, acesta avand parte de un tratament special,aplicandu-se mai multe straturi de protectie pentru a preveni coroziunea. Materialul este din otel ,protectia lui realizandu-se cu ZincAlume , acest lucru avand un impact major asupra duratei de viata a produsului.

Producatorul tiglei metalice garanteaza calitatea materialului si de aceea este important sa alegeti un producator cunoscut ,pentru ca in timp, daca apar probleme, sa puteti apela in mod real la certificatul de garantie a produsului. AHI ROOFING produce tigla metalica GERARD de peste 65 ani si ofera o garantie de 50 ani pentru acest tip de acoperis. O evaluare corecta a diferitelor tipuri de tigle metalice, va poate ajuta sa faceti cea mai buna alegere pentru dvs.

Modelele de tigla metalica GERARD , la fel ca si culorile oferind astfel multiple posibilitati celor care doresc sa combine intr-un mod cat mai estetic culoarea acoperisului cu cele ale tamplariei si fatadei. In functie de promotiile in desfasurare, culoarea aleasa poate sa influenteze pretul panourilor de tigla metalica ,cat si pretul accesoriilor pentru un acoperis tigla metalica.

Un element important in durata de viata a unui acoperis este folia anticondens care se va monta obligatoriu sub panourile de tabla. Aceasta folie are rolul de a impiedica deteriorarea prematura a structuriii acoperisului cauzata de condens sau de montajul defectuos al sistemului de invelitoare.

Folia anticondens trebuie sa permita trecerea rapida a vaporilor de apa din interiorul constructiei astfel incat sa se evite aparitia punctului de roua in izolatia acoperisului. Principalele caracteristici ale foliei sunt: rezistenta mecanica si pemisivitatea la vapori. Este important ca folia anticondens sa nu cedeze presiunii exercitate de acoperis si de modificarile care se produc in structura acestuia , mai ales atunci cand lemnul se usuca accelerat.

Permisivitatea la vapori este o caracteristica importanta a foliei anticondens, o permisivitate mica a foliei va avea efecte negative asupra structurii de rezistenta a acoperisului , formandu-se umezeala si dand astfel nastere la microbi si ciuperci.

Va recomandam ca la cumpararea acestui produs sa evitati chilipirurile, acestea nu vor fi de calitate, cautati o firma serioasa care sa va faca si montajul ,un lucru important in garantia produsului. O firma care se respecta va va acorda o un certificat de garantie si o factura pentru montajul executat .