O destinatie paradisiaca pentru fiecare luna calda a anului

oferte turism

Suntem avizi de calatorii captivante, de peisaje suprarealiste si de chilipiruri, insa ajungem sa ne alegem vacantele in functie de popularitatea pe care au dobandit-o anumite statiuni de-a lungul timpului. Bineinteles, fiecare locatie in parte si-a castigat „autoritatea turistica” prin intermediul valentei sale istorice, sociale, geografice sau culturale, insa exista in continuare o sumedenie de regiuni nedescoperite care ne pot atrage prin unicitatea si originalitatea lor peisagistica.

Iar pentru ca aceia dintre dumneavoastra care se pregatesc sa intre in posesia unor sejururi accesibile au inceput deja sa caute printre cele mai noi oferte turism, noi ne-am gandit sa va propunem destinatii estivale mai putin cunoscute, dar care vor reusi sa va gazduiasca escapadele exuberante alaturi de cei dragi.

In iunie Izmirul merita o vizita

Avand in vedere faptul ca beneficiaza de un amplasament divin pe coasta Marii Egee, Izmirul reuseste sa atraga anual un flux constant de turisti, insa nu a capatat niciodata titulatura de „cea mai populara destinatie a peisajului turcesc”. Renumit pentru spiritul sau social pestrit, dar si pentru sprijinul pe care il aduce artistilor inca nedescoperiti, Izmirul intruchipeaza un centru turistic de greutate in luna iunie, in special pentru ca atunci se organizeaza fastuosul „Festival International”, gata sa intruneasca spectacole sincretice traditionaliste si contemporane.

Cu toate acestea, nu putem lasa deoparte faptul ca orasul – port Izmir reprezinta o regiune ideala pentru cei care doresc sa experimenteze magia litoralului turcesc si voalurile fine de nisip ce acompaniaza fiecare plaja a sa. Insa, uitati de preturile ridicate pe care le propun mai celebrele Antalya si Kusadasi si mizati pe plaja Ramo – o oaza de relaxare autentica, ideala pentru familiarizarea cu spiritul estival turcesc. Conform platformei Hotels.com, posibilitatile de cazare sunt numeroase si accesibile.

Iulie este luna Mexicului

Am ajuns si in panzele celebrului Mexic – o destinatie luxurianta pentru turistii care doresc sa experimenteze o vacanta non – europeana. Iar pentru ca majoritatea persoanelor considera ca pachetele all inclusive rezervate inca de timpuriu reprezinta singura alternativa pentru un sejur accesibil in Mexic, atunci ar trebui sa aruncati o privire asupra autenticului Oaxaca – un oras inconjurat de un amplu suflu istoric, menit sa atraga atentia turistilor extrovertiti si pasionati de aventura.

Pozitia sa geografica privilegiata este potentata de inaltele creste inconjuratoare, dar si de renumitele „Hierve el agua” – izvoarele naturale bogate in minerale care se individualizeaza in peisajul montan sublim. Totul este impresionant in acest oras, incepand cu situl arheologic Monte Alban – bijuteria istorica a Americii Latine si pana la delicioasele preparate culinare cu specific.

Splendoarea Greciei vibreaza in zilele lunii August

Fie ca alegeti sa vizitati insula Corfu, recunoscuta pentru ale sale sclipiri marine de smarald, fie ca mizati pe o incursiune in trecut prin vizitarea insulei Creta, Grecia ramane o destinatie pretioasa de vacanta pentru majoritatea turistilor autohtoni. Motivele sunt numeroase, incepand cu accesibilitatea ofertelor si terminand cu peisajele debordante pe care le propun peninsulele grecesti. Fiecare persoana va reusi sa se identifice cu o anumita regiune sau statiune, alegand-o dupa o trasatura definitorie: vibratia culturala, podoaba istorica sau reliful in trepte pe care il poarta.

Luna August este ideala pentru o escapada romantica in Lefkada, pentru un sejur splendid in Rodos sau pentru o excursie alaturi de cei dragi in insula Zakynthos, atat prin prisma climatului bland cat si prin magia valurilor spumoase si a plajelor aurite.