Inglobarea tehnologiei de varf intr-o tableta ieftina: Sanei N10

sanei n10

Intr-o lume in care tehnologia este parte din noi, nu putem trece cu vederea  evolutia si tendinta producatorilor de a oferii produse cat mai performante si accesibile. Desi am adus in discutie termenul de accesibilitate economica, trebuie mentionat faptul ca putine sunt produsele care dispun de o configuratie de top si de preturi accesibile.

Daca majoritatea producatorilor de traditie ofera calitatea produselor sub marci celebre si la preturi destul de piperate, alternativa pentru cei care nu doresc sa faca investitii considerabile in produse performante vine din partea asiatica. Un bun exemplu il reprezinta producatorul Sanei, axarea asiaticilor pe segmentul de tablete pc fiind un pas important in evolutia companiei cat si o alternativa viabila pentru toti cei care isi doresc performanta, fiabilitate si preturi mai mult decat decente.

Tableta pc care a starnit interesul multor specialisti si care a ajuns sa fie vanduta in sute de mii de exemplare in toata lumea este Sanei N10, o tableta quad core cu sistem de operare Android si numeroase alte specificatii de top, specificatii pe care le vom prezenta in randurile ce urmeaza.

Asa cum mentionam anterior, tableta Sanei N10 se remarca datorita procesorului extrem de rapid, un Quad Core de 1.2 Ghz pe care il intalnim destul de rar pe o tableta, acesta fiind preferat doar pentru tabletele cu preturi destul de ridicate. Tot la capitolul tehnic, Sanei N10 se remarca datorita memoriei RAM DDR3 de 1 GB si a spatiului de stocare mai mult decat generos, cei de la Sanei optand pentru 16 GB spatiu de stocare intern cat si pentru un port micro SD, astfel ca utilizatorii pot face oricand upgrade.

Ceea ce ne-a placut in mod expres la Sanei N10 a fost designul sau foarte apropiat de tabletele Samsung Galaxy Tab, forma rotunjita la colturi si extrem de subtire fiind foarte practica si prietenoasa. Sanei N10 face parte din gama de tablete pc cu display-uri mari, cei 10.2 inci inspirandu-ne generozitate dar si o calitate ridicata, niponii colaborand pentru acest element cu cei de la LG. Despre display se mai poate puncta rezolutia ridicata, de 1280 x 800 px, multi-touch-ul in 10 puncte dar si calitatea la atingere, ecranul capacitiv remarcandu-se inca de la primul touch.

Din punct de vedere software, tableta Sanei N10 vine cu un sistem de operare intalnit pe majoritatea tabletelor din acest segment, Android 4.0.3, o versiune upgradabila la 4.1 Jelly Bean. Mai mult de atat, avem parte de acces gratuit in portalul Google Play, ultima versiune de Flash Player pentru o redare a video-urilor la o calitate exceptionala cat si o versiune mobila de Microsoft Office.

Aspectul multimedia nu poate fi neglijat cand ne referim la o tableta de top iar aceasta teorie au adoptat-o si cei de la Sanei. Au aplicat o camera foto de 1.3 MP in partea frontala, redare a materialelor video in diverse formaturi, chiar si in format HD, doua difuzoare stereo de calitate ridicata sau chiar un accelerator 3D pentru pasionatii de jocuri. Ca si completare, Sanei N10 ne ofera un port Bluetooth dar si tehnologie Wi-fi extrem de rapida, o functie GPS care poate folosita cu orice conexiune la internet cati si diverse porturi pentru conectarea unor accesorii.

Am ajuns la finele prezentarii si am pastra doua aspecte primordiale pentru orice pasionat de tech si, totodata, interesat de achizitionarea acestei tablete. Conform producatorului, Sanei N10 este o tableta pc care se remarca datorita bateriei folosite, o baterie de 8000 mAh care ne ofera o autonomie de peste 11 ore in redare la capacitate maxima. De asemenea, pretul pare a fi unul dintre motivele pentru care aceasta tableta devine o solutie optima pentru doritorii de tehnologie avansata si portabilitate, cei aproximativ 890 de lei fiind un pret mai mult decat competitiv, mai ales daca ne raportam la preturile abordate de concurenta directa.