Investitie rentabila cu anvelope vara

cauciucuri

Daca va aflati in situatia cand trebuie inlocuite pneurile de iarna cu cele de vara, acordati atentie deosebita calitatii produselor cumparate. Este recomandat sa cumparati anvelope vara noi, de aceeasi dimensiune si structura pe fiecare osie.

In cazul unor anvelope vara, adancimea benzii de rulare trebuie sa fie de 2,5-3 mm. Fiind singurul contact dintre masina si drum, pneul este cel mai important element in interesul securitatii. Putem avea cea mai buna si sigura masina , daca transmisia puterii pe drum nu este corecta din cauza pneurilor.

In concluzie, sa folosim anvelope vara bune nu este un lux, ci o necesitate. In cazul in care cumparam pneuri folosite , acestea pot avea o serie de defecte ascunse , in schimb cele noi vor avea o durata de viata mai lunga si in plus si garantie. Anvelope vara vom folosi cand temperaturile se ridica peste 7 grade, si din punct de vedere economic, fiindca cele de iarna folosite vara se vor uza foarte repede datorita compozitiei diferite.

In timpul verii cand asfaltul este foarte cald , nici aderenta nu va fi corespunzatoare daca folosim pneuri de iarna. Cu anvelope vara va fi mai scurta distanta de franare si un consum de combustibil mai redus. Din punct de vedere al sigurantei traficului, un factor important este presiunea pneurilor.

Acest lucru influenteaza kilometrajul, stabilitatea directionala, transferul si tractiunea. Verificarea presiunii trebuie sa fie facut periodic, precum si verificarea benzii de rulare si a leziunilor externe. Indiferent de marca masinii pe care o aveti, folositi anvelope vara de calitate din primavara pana la toamna si investitia facuta va fi rentabila pe termen lung datorita durabilitatii acestora.