Lenjeria pentru femei pe gustul barbatiilor

lenjerie

Suntem siguri ca toate doamnele s-au gandit deja, oare ce lenjerii intime sunt cu adevarat pe placul barbatiilor, ca culoare dar si ca material. Dar oare ce este pe placul femeilor, le place si barbatiilor? La aceasta intrebare veti gasi raspunsul, in urmatoarele randuri.

In primul rand sa vorbim de culori. Fara indoiala cele mai frecvent intalnite culori la lenjerii intime sunt alb, negru si rosu. Aceste trei culori sunt deja culori clasice, deoarece sunt in tendinte de ani multi. Albul reprezinta inocenta si puritatea. O lenjerie intima de aceasta culoare este potrivita pentru femei senzuale si romantice. Barbatii adora aceasta culoare, deoarece reprezinta si vulnerabilitatea. In ceea ce priveste culoarea neagra, este pe placul barbatiilor, fiind sexy, romantica dar si seducatoare. Cei mai multi barbati sunt de parere ca femeile care aleg sa poarte lenjerii intime negre, sunt ambitioase. Barbatiilor totodata le plac si femeile imbracate in lenjerii rosii, deoarece sunt increzatoare, dominante si mai ales sexy.

Daca vorbim de material, primul aspect important este ca ce este confortabil pentru femei, nu prea este pe placul barbatiilor, iar acest material este bumbacul. Este extrem de confortabil dar nu prea sexy si seducator. Barbatiilor le plac mai mult materialele fine, placute la atingere si elegante, cum ar fi matasea, dantela, satinul si voalul. Aceste materiale pe langa faptul ca sunt feminine, accentueza perfect silueta. Acum toate femeile pot sa aleaga cu usurinta lenjerii in care sa fie sexy si cu care sa poata cuceri. Nu trebuie decat sa alegeti dintre culorile si dintre materialele amintite, care sa se potriveasca cu personalitatea dumneavoastra.