Loteria EuroMillions – disponibila acum si romanilor

Despre EuroMillions

Cu doua partide in fiecare saptamana, EuroMillions este, fara indoiala, cea mai populara loterie de pe intreg continentul european, titlu pe care il merita pe deplin avand in vedere ca premiile care s-au castigat la acest joc sunt printre cele mai mari din lume. Jocurile de loto nationale sunt, dupa cum le spune si numele, doar nationale, asta insemnand ca pot juca doar cetatenii unei singure tari. In schimb loteria EuroMillions este acum jucata de oameni din toata lumea, fie direct prin cumpararea de bilete de la agentii (daca jucatorii sunt cetateni ai unei tari participante), fie online, prin intermediul unui operator (de preferat unul de incredere, cu experienta in domeniu si cu o reputatie de corectitudine 100%).

Organizatorii loteriei EuroMillions

Exista noua tari care iau parte activ la EuroMillions, organizatori oficiali ai acestui joc fiind:

  1. UK National Lottery din Marea Britanie
  2. Irish Lotto – Irlanda
  3. La Francaise des Jeux – Franta
  4. Loterie Nationale de Belgique – Belgia
  5. Swisslos Interkantonale Landeslotterie – Elvetia
  6. Loterie de la Suisse Romande – tot Elvetia
  7. Campiao – Portugalia
  8. Loteria de Stat a Austriei
  9. Loterias y Apuestas del Estado – Spania
  10. Loterie Nationale of Luxembourg – Luxemburg

Cum se poate juca din alte tari

Pe langa fericitii jucatori cu domiciliul intr-una din cele noua tari direct participante, mai exista si participanti din alte tari. Acestia joaca la EuroMillions prin intermediul unor firme care si-au asumat acest rol, de intermediere in cumpararea biletelor de loterie. Compania cu care colaboram noi, cei de la www.lotoeuromillions.eu, are experienta de peste zece ani in acest domeniu si o reputatie impecabila. Desi aceasta companie ofera jucatorilor din toata lumea sansa de a juca si la alte loterii internationale, EuroMillions este, dupa aprecierile noastre, una dintre cele mai jucate.

Ce ar trebui sa mai stiti

O varianta normala la EuroMillions este formata din cinci numere care pot fi de la 1 la 50 si din inca doua numere tip joker, care pot fi de la 1 la 11. Tot atatea numere sunt extrase intr-o partida EuroMillions.Premiul de categoria 1 este, dupa cum poate v-ati dat seama, castigat de cel/cei care ghicesc toate aceste sapte numere. Premii mai mici sunt rezervate si jucatorilor care au avut mai putin noroc, iar o parte din fondul de castiguri va ajunge si la cei care au ghicit doar doua numere din primele cinci.

Pana acum cel mai mult s-a castigat la EuroMillions un premiu de 185 milioane euro, in anul 2011. De curand s-a schimbat putin regulamentul loteriei, iar limita maxim pana la care poate ajunge un premiu de categoria 1 a crescut, ajungand acum la fantastica suma de 190 milioane euro. La categoria 1 cel mai mic premiu este de 15 milioane euro, banii reportandu-se daca nu exista nici o varianta castigatoare.

Acum sunteti informati, nu mai aveti deci nici o scuza, puteti juca online la EuroMillions chiar acum!