Materie prima de calitate pentru tigari electronice – Hangsen e-liquid

tigari electronice

Tigara electronica este din ce in ce mai populara atat in randul fumatorilor, cat si in randul celor care doresc sa aiba o viata sanatoasa, sa se lase de fumat si sa ii “salveze”pe cei din jur de mirosurile neplacute al nicotinei si de daunele fumatului pasiv.

Cu cat piata acestor aparate evolueaza mai mult si in Romania, cu atat si importul materiei prime pentru tigarile electronice devine din ce in ce de calitate mai buna. Fie ca sunteti un fumator pasionat sau doar acum vreti sa incercati aceste tigari aveti nevoie de o substanta de calitate, una dintre cele mai cunoscute purtand denumirea de hangsen e-liquid.

Acest lichid este produs de firma Hangsen, una din cele mai recunoscute firme in productia e-liquid-ului, deoarece foloseste ca materie prima doar extract din tutun natural, contine 98 % nicotina pura. Aceasta firma exporta hangsen e-liquid in peste 35 de tari, este socotit ca fiind exportatorul de baza de e-liquiduri pentru tigarile electronice.

Productia se desfasoara pe o suprafata de 40000 de mp, cu reguli stricte pe tot parcursul productiei. Aparatura este foarte moderna si tot procesul de fabricare se desfasoara in conditii de laborator.

Produsele Hangsen sunt de calitate superioara deoarece si materia prima este de calitate superioara, la care se adauga si aparatura moderna, conditiile si personalul calificat.

Produsele lor se gasesc acum si in Romania, cei interesati sa incerce ceva nou, o aroma excelenta sunt invitati sa viziteze magazinele partenere pentru a alege din aromele excelente (gusturi indetite de espresso, banane, capsuni, guma de mestecat, menta etc) si pentru a savura calitatea.