Motive pentru care mochetele raman in trend

Mostre pentru mochete de casa

Designul interior face obiectul unor infinite controverse artistice, perspectivele fiind variate si extrem de patimase. Daca in partea de sus exista o permisivitate evidenta, prin natura vopselurilor si a obiectelor de decor ce pot fi usor combinate, in partea de jos deciziile impun asumarea pe termen lung, deoarece reprezinta ele insele investitii costisitoare.

O alegere in voga in 2017 este mocheta pentru hotel, birou sau dormitor, reinterpretata sub aspectul utilitatii si fiabilitatii, care ofera fiecarei camere amprenta originalitattii si a bunului gust..

Investite cu expresia elegantei

Mocheta aminteste, inainte de orice altceva, de camerele elegante ale hotelurilor. Acel burgundy rafinat si gurmand, pe suprafata caruia se intrezareau accente desprinse din simbolurile regale ridica pretentia unei incaperi insufletite de un inedit simt estetic ce apartine, in general, persoanelor care si-au lucrat gusturile in urma diverselor experiente traite prin prisma calatoriilor.

Mocheta pentru camera copiilor

rimiterea la burgundy este strict orientativa, doarece cromatica disponibila este infinita si poate satisface toate gusturile si preferintele. Puteti opta pentru nuante calde, luminoase in camera de zi si pentru nuante tari, intense, pentru a contura misterul dormitorului propriu.

Usor de intretinut

Mochetele revin usor la nuantele initiale printr-o simpla periere. Mai mult, pe suprafata acestora pot fi utilizate orice fel de aparate de curatare, de la perii profesionale la aspirator cu aburi, fara a le afecta textura. Parul animalelor poate fi extrem de usor indepartat prin trecerea subtila a periei peste locului care face obiectul curatirii, iar mocheta va arata ca noua, poate chiar mai stralucitoare si placuta la atingere ca inainte.

Confort sporit pentru prichindei

In raport cu parchetul rigid, gresia sau covorul PVC, mocheta ofera experienta unei suprafete moi, protectoare si extrem de placuta la atingere, dovedindu-se ideala pentru camerele celor mici, care sunt extrem de predispusi la accidentari minore. Mai mult decat atat, puteti opta pentru mochete care sa satisfaca si vizual nevoile celor mici, insufletind camerele prin scene din desenele preferate de acestia sau prin nuante calde, linistitoare pentru somnul dupa care acestia tanjesc. In plus, cei mici pot circula in picioarele goale pe suprafata mochetei, fapt ce va va degreva de grija posibilelor raceli pe care acestia le-ar putea contacta.

Mochetele insenineaza aspectul interior prin luminozitatea pe care o ofera camerelor, dar si prin versatilitatea dovedita. Acestea sunt disponibile intr-o gama variata de nuante intense, texturile diverse se adapteaza diverselor nevoie cotidiene (pentru trafic greu sau moderat) si ofera un confort sporit si o placere la atingere. Investitia nu atinge un prag maxim, fapt pentru care mochetele pot fi schimbate ori de cate ori simtiti nevoia sa reimprospatati aspectul interior, adaptandu-se cu usurinta oricarei camere.