Portalul de fashion Blair.ro se reinventeaza!

moda

Uneori, poate fi destul de dificil sa fii femeie moderna. Adeseori, poti simti anumite presiuni de a fi in acelasi timp iubita/sotia ideala, mama perfecta, dar si femeia de afaceri eficienta si eleganta. In acest tumult, uitam uneori ca cel mai important lucru este urmatorul: sa fim noi insine.
Din fericire, exista anumite portaluri online, adevarate “comunitati” de fapt, unde sunt postate articole al caror continut are tocmai rolul de a usura acest proces al femeilor de a se respecta pe sine. Aici, femeile din Romania pot citi articole de calitate, care sa le incurajeze catre a duce o viata autentica.
Un astfel de portal este si Blair.Ro, un portal de fashion, dar care trateaza si alte aspecte esentiale din viata unei femei.

revista moda onlinePortatul de fashion Blair.Ro se reinventeaza!

Portalul de fashion Blair.Ro este o platforma online unde femeile din Romania se pot simti ca “acasa”, acel loc unde pot citi articole din domeniul modei, dar si din alte domenii, care sa le trezeasca curiozitatea si sa le ofere inspiratia de a duce viata pe care o doresc.
Recent, acest site s-a reinventat, adoptand un design atragator, in conformitate cu “persnalitatea lui”. Blair.ro invita femeile din Romania sa il viziteze si sa descopere tot felul de lucruri, nu doar despre moda, ci si despre complexitatea vietii.

De ce merita sa vizitezi si sa te abonezi la portalul de fashion Blair.Ro?

Blair.Ro s-a reinventat printr-un design prietenos cu vizitatoarele, invitandu-le sa citeasca numeroase articole din diverse categorii.
Unul dintre meritele cele mai mari ale acestui portal de fashion este ca a stiut cum sa imparta in anumite categorii diversele personalitati ale femeilor in privinta stilului de imbracaminte si sa creeze anumite categorii in care sa se incadreze fiecare. Bineinteles, deoarece stilul vestimentar al unei femei nu poate fi redus la un singur aspect, multe vizitatoare se vor regasi in mai multe categorii, nu doar intr-una singura!

blair.ro

Aceste categorii sunt: street style ( ce vizeaza acele aspecte ale aspectului de zi cu zi), party ( care se refera la felul in care poti straluci la o petrecere), si office ( ce vizeaza acele momente ale vietii oricarei femei in care este nevoita sa adopte un stil office, oferind sfaturi importante in acest context).

Pe langa aceste categorii despre care se poate spune ca sintetizeaza “triada” oricarei femei moderne: cum trebuie sa se imparta intre viata de zi cu zi, petreceri si munca, portalul de fashion Blair.Ro a lansat categoria Trend Alert, unde sunt postate in general noutati in privinta modei. Aceasta cateogorie trateaza de asemenea si cele doua subcategorii de accesorii si lenjerie intima, esentiale in garderoba oricarei femei moderne.
Pe langa aceasta parte dezvoltata a modei, pe Blair.ro vizitatoarele pot citi, in cadrul categoriei intitulate Tips&Tricks, diverse articole referitoare la timp liber, “body&soul”, frumusete si sanatate, precum si domeniul de entertainment.

Astfel, portalul fashion Blair.ro, prin aceasta reinventare, doreste sa devina unul dintre cei mai buni prieteni in viata unei femei moderne, locul acela unde poti gasi intotdeauna articole care merita citite.