RCA Ieftin pe internet?!

Dupa ce ti-ai tras masina, trebuie sa te gandesti la o mie de alti factori de luat in calcul. Nu e ca si cum trebuie doar s-o alimentezi cu benzina/motorina si gata, s-a rezolvat problema. Masina necesita cheltuieli si intretinere. Cand zic intretinere ma refer si la protectie. La protectia in cazul unor eventuale accidente. Se mai intampla ca in bancul ala, cand “vine un meserias din dreapta” si te trezesti cu o bucurie pe cap. Asa ca e important sa-ti faci asigurare ca sa fii acoperit.

In spiritul nostru national, intotdeauna ne invartim, ne tocmim si cautam oferte avantajoase, un chilipir acolo. Asa e situatia si la asigurarea auto, sapam sa gasim un RCA ieftin. Cum nisa e destul de aglomerata, pachetul de servicii trebuie sa includa de toate. Apar astfel tot felul de inlesniri. Asigurarile se incheie cu plata online. Livrarea se poate face in 48 de ore oriunde in tara. Pana ajunge originalul de la asigurare la destinatie, se elibereaza copii trimise pe e-mail, pentru a servi ca substitut. Exista anumite categorii de varsta sau socio-profesionale care beneficiaza de reduceri, ca de exemplu: minorii, pensionarii sau cei care activeaza in sistemul bugetar.

Au mai aparut si variante noi de atragere a clientilor. S-a dezvoltat sistemul Bonus-Malus gandit ca un aranjament de penalizari si recompense. Soferii cuminti sunt premiati, aia mai rebeli si cu accidente la cazier sunt pedepsiti. Exista 14 clase pentru Bonus, adica reduceri si 8 clase de Malus, adica penalizari. Daca masina e proaspat inmatriculata si nu ai mai fost inscris in sistem cu un alt autovehicul, debutezi la B0, deci nu ai beneficiat de nici o reducere. De fiecare data cand RCA-ul se reimprospateaza, incepi sa parcurgi etapele din sistemul acesta pana atingi treapta 14. Odata ajuns aici, ti se face un discount de 50% din tariful asiguratorului.

Tot sa fii linistit si sa-ti vezi de treaba in trafic. Sistemul respectiv B/M a intrat in vigoare din 2010 pentru persoanele fizice si de aul acest pentru persoanele juridice.