Spunem „da” hotelurilor economice?

Null Stern

Hotelurile economice nu mai sunt o noutate, dar cei de la Tune Hotel se pregatesc sa sparga concurenta cu preturi ridicole intr-un ambient de 5 stele.

Ideea a venit de la Tony Fernandes, patron al AirAsia, compania aeriana low cost asiatica. Hotelurile chic si economice au castigat deja teren in Malaezia si Indonezia, unde propun oferte super competitive: o noapte la un astfel de hotel poate porni de la pretul de 2 euro si cativa centi.. si poate creste in functie de exigente. La fel cum e cu companiile aeriene low cost, se platesc serviciile de baza, iar daca ai nevoie de vre-un serviciul suplimentar platesti extra. tunehotel

Aceste hoteluri ofera bai private de calitate, dar fara sala de congrese, piscina, sala de fitness sau sauna. Prosoapele, aerul conditionat, curatenia in camere si curentul electric sunt considerate servicii extra pentru care trebuie sa platesti numai daca le ceri. Este un concept ingenios dedicat persoanelor care calatoresc mult si nu vad hotelul ca un punct de atractie important.

E o oferta incredibila care ne aduce aminte de Null Stern Hotel, hotelul de zero stele despre care am vorbit intr-un articol anterior, insa cu preturi mult mai mici, camere mult mai bune si … ferestre!