Tendinte actuale pentru lenjerie intima

lenjerie intima

Imprimeuri florale, broderii rafinate, ornamente care amintesc de bijuterii, detalii elegante, lux, feminitate. Acestea sunt calitatile pentrulenjerie intima in acest sezon. Liniile sunt influentate de moda retro, dar cu accente moderne. Culorile la moda pornesc de la alb si merg pana la piersica, rosu-coral si albastru-cobalt, deci cu siguranta toate gusturile vor fi satisfacute. Cea mai noua tendinta in realizarea de lenjerie intima este acordarea de atentie pentru ecologie si sustenabilitate. Astfel, se folosesc materiale organice, tehnologii ce nu polueaza si coloranti naturali de origine vegetala.

Si in cazul costumelor de baie se aplica acealeasi reguli. Cum sezonul estival a inceput deja, ne indreptam atentia catre podiumurile de prezentare a modei pentru a gasi cele mai noi tendinte in materie de costume de baie. De la cele mai luxoase si fine materiale, pana la aerul boem al materialelor crosetate, oferta pentru vestimentatie de plaja sau pentru piscina este foarte variata si se poate adapta oricarui stil sau oricarei personalitati. Cele mai moderne modele sunt cele inspirate de moda retro si de diferite tendinte din moda anilor ’50, ’60, ’70.

ea mai chic combinatie posibila este cea de alb si negru. In functie de modelul geometric acesta combinatie poate modela silueta subtiind talia, coapsele sau punand in evidenta decolteul. Un alt model foarte in voga este cel intreg, dar fara bretele, cu sau fara decupaje pe spate sau pe abdomen. Modelele retro crosetate sunt aduse in actualitate cu texturi si combinatii de culori.

O alta alegere foarte moderna consta in combinarea de imprimeuri diferite, de piese diferite, dar care se alatura intr-un ansamblu armonios. Bleumarinul este culoarea-vedeta a sezonului putand fi purtat in dungi si modele de ancora. Tot ce ramane de facut este sa alegeti costume de baie perfecte si sa le alaturati sandalelor, rochitei albe, palariei si bineinteles cremei pentru protectie solara.