Tigarile electronice

Da, asta e noul fenomen in materie de fumat trendy. Desi sunt destul de grele, le simti in mana cand fumezi cu spor, notiunea de tigara electronica incepe sa prinda contur din cerculetele de fum expirate din tigarile obisnuite.

Avantaje ar fi mai multe. Pe termen lung costa mai putin. Dai sa zicem 3 milioane pe una pentru inceput, si pe urma, lunar nu trebuie decat sa dai refill la sticlutele de nicotina care vin la pachet cu tigara. Poti sa fumezi oriunde pentru ca expiri doar abur, fara a crea disconfort celor din jur.

La capitolul tigari electronice, ar mai fi de mentionat tranzitia unui fumator obisnuit. Dureaza de regula sa te acomodezi cu gustul pur de nicotina, impachetat in diverse arome. Totusi, avand in vedere ca solutia licihida are doar nicotina, care in doze moderate e chiar benefica organismului, tigarile electronice vin cu nivelul scazut de nocivitate, fata de miile de substante toxice cu care sunt impanate tigarile obisnuite.

Pe piata, printre jucatorii cei mai importanti din domeniu, se numara si Sailebao, producator care aduce ca atuuri la tigarile sale si faptul ca sunt cele mai fiabile.

Deci avem costuri mai blande pentru ariciul din buzunar, se poate pufai in orice loc, fumezi aproximativ mai sanatos. Trei motive mari si late la care puteti sa reflectati mai serios daca va bate gandul sa treceti pe electronice, si sa renuntati la fumatul analogic.