Tom si Jerry: de la televizor in mediul virtual!

tom-si-jerry

Tom si Jerry sunt cele mai iubite personaje de desene animate din toate timpurile.Generatii intregi au crescut sub “ influenta” lor creandu-se un univers magic pentru totii copiii ce aveau sa ii intalneasca.

Seria de desene animate “Tom si Jerry” ilustreaza conflictul dintre ,cele mai iubite animale domestice, soarecele si pisica.Tom este motanul care are ca sarcina aparea casei de atacul rozatoarelor precum soarecele Jerry.

Conflictul dintre ei se transforma tot timpul in comedie prin piedicile pe care si le fac unul altuia.In majoritatea cazurilor Jerry este cel care da dovada de multa inteligenta si il prinde in capcana pe Tom.

Odata cu trecerea timpului,cele mai tinere generatii au trecut treptat de la desenele animate cu Tom si Jerry de la televizor la jocurile cu Tom si Jerry dupa internet.Dupa anul 2000 cand fenomenul “website” a luat amploare in Romania au inceput sa apara diferite website-uri cu continut pentru copii si implicit cu jocuri cu Tom si Jerry.

In ziua de azi,desenele animate clasice de alta data au pierdut lupta cu tehnologia,majoritatea copiilor fiind atrasi mai mult de computer decat de televizor.Acest fenomen a dus la transpunerea personajelor preferate din mediul real in mediul virtual.

Pentru a le pastra farmecul copilariei, parintii prefera sa se joace cu copii jocuri pe calculator cu personajele lor preferate pentru a combina utilul cu placutul.