Usile performante pentru garaj – moft sau necesitate?

usa de garaj
O imbunatatire a locuintei poate fi un motiv de mare bucurie. O schimbare adusa locului in care te relaxezi si-ti refaci puterile este de natura sa-ti ridice moralul, ceea ce este foarte indicat si chiar necesar in vremuri de criza, si intr-o perioada de asteptare a iernii, care te predispune la depresii, chiar daca nu vrei sa recunosti nici fata de propria persoana.

Ce putem face ? Si mai ales, tinand cont de conjuctura actuala, cum putem face asta fara sa ne distrugem bugetul pentru un an intreg ? Iata cum: facand unele imbunatatiri care in timp isi vor dovedi utilitatea prin cresterea confortului personal si prin costuri mai mici de intretinere a casei. Primul lucru este izolarea termica, ce  presupune si izolarea ferestrelor, prin care se pierde mare parte din caldura, iarna si prin care intra prea multa caldura, vara. O solutie foarte buna – rulouri exterioare.

Un al doilea lucru este reprezentat de schimbarea usii de la garaj. Aceasta presupunand ca financiar se pot suporta costuri prezente, in schimbul beneficiilor de lunga durata. Automatizarea usii garajului este un urias pas inainte, ca si automatizarea portilor, ambele fiind solutii utile, dar in acelasi timp ridica valoarea